Desene Animate De Crăciun De Hârtie Felinare De Hârtie Nou Moș Crăciun Crăciun Crăciun Crăciun Felinar De Hârtie Copac Portabil Mingea Agățat Diy R6g6

Home & Garden

s412251

În stoc

3.41lei
6.86lei

Culoare: Ca imagine 30cm multicolor Chinezesc Rotund Felinare de Hârtie mingea pentru Petrecerea Agățat felinare

Material: Hârtie+metal

DIY lampion alb felinar agățat mingea consumabile

Dimensiuni: 30cm /11.8 în (diametru)

Vă rugăm să permiteți-0.5-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.

Caracteristici:

Hârtie și metal material: Realizate din hârtie cu suporturi metalice, aceste Craciun plin de culoare felinare sunt luminoase și festiv, și nu va dispărea cu ușurință.

Design creativ: Pe hârtie felinare conceput in forma de cald baloane sunt rafinat și frumos.Imprimate cu decoratiuni de Craciun, cu culori bogate, adăugând atmosferă festivă sărbătoare.

Ușor să demontați: Atarna felinare de hârtie în fața unui fundal decorativ, și atunci când partidul este de peste, ori le plate pentru următoarea utilizare.

Ocazii: Atârna în aceste felinare de hârtie peste terase, bufete de dulciuri, sau tort de mese pentru noaptea de Craciun, sau pentru a crea o floare minunată cluster pentru un photo booth fundal.

Atenție: Ca și calculatoare diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus, vă mulțumim pentru înțelegere.

Pachetul include: de Craciun Felinar

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Garantam calitatea produselor noastre.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Ocazie: De crăciun
  • Felinar Forma: Runda
  • Origine: China Continentală
  • Material: Hârtie