90 de Grade Unghi de Prindere din Aliaj de Aluminiu Lemn de Lucru Jiguri Singur Mâner Reglabil Leagăn Maxilarului pentru Sudare de prelucrare a Lemnului Rama Foto

Hardware

s40767

În stoc

32.37lei
133.40lei

Dreptul de Unghi Clip de Prindere din Aliaj de Aluminiu Unghi de 90 de Grade Clemă Mâner Unic Dreapta, Unghi de Prindere Reglabil Leagăn Maxilarului pentru Tamplarie Ramă de Metal de Sudură

Caracteristică:

1. Robust și Durabil din Aliaj de Aluminiu de Construcție: 90 de grade clip corp din aliaj de aluminiu unghi drept colierul este realizat prin turnare, asigurarea robustețe și durabilitate de lungă durată.

2. Ergonomic TPR Acoperite Mâner: mâner din acest unghi drept clip clemă dispune de un design ergonomic, cu un TPR acoperire, oferind o prindere confortabilă, care este rezistentă la alunecare și rezistent la uzură.

3. Aplicatii: Acest aliaj de aluminiu colț clemă oferă versatile aplicații pentru prelucrarea lemnului, sudura, dulgherie, și alte proiecte care necesită precise și sigure unghiuri de 90 de grade.

4. Operare rapidă și Ușoară: proiectarea eficientă din acest unghi de 90 de grade clema permite de operare rapid și ușor, economisind timp și efort în timpul proiectelor.

5. Compact și Portabil de Design: Cu dimensiunile sale compacte și ușoare de construcție, acest drept unghi de prindere este portabil și ușor de transportat, fiind ideal pentru pe-the-go de proiecte sau ateliere de lucru cu spațiu limitat.

Caietul de sarcini:

Certificare: NICI unul

Origine: China Continentală

Material: Metal

DIY Consumabile: prelucrarea Lemnului

Structura: Unghi Cleme

Standard sau Non-standard: Standard

Numărul De Model: 90 De Grade Clip

Material: aluminiu

Culoare așa cum se arată

Tensiune maximă: 49mm/1.92 inch

Lățime falcă: 69mm/2.71 inch

Falca adancime: 25mm/0.98 inch

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Clip de 90 de Grade

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Standard sau Non-standard: STANDARD
  • Numărul De Model: 90 De Grade Clip
  • Nume De Brand: alloet
  • Material: Metal
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Structura: Unghiul Cleme