4 Trepte de Putere Cui de Oțel Armă Automată Zgură Amortizor Nit Instrument de Perete Tavan Ancora Firul de Mortezat Dispozitiv de Fixare Perete cu Cutie

Scule Electrice

s39816

În stoc

261.54lei
379.04lei

Caracteristici:

* Built-in de 6-pin hole amortizor de zgomot, care este mai puternică și mai sigură, reduce sunetul daune, și este confortabil și în condiții de siguranță pentru a utiliza.

* Control de putere, 4 nivele de reglare, poate fi ajustat în funcție de diferite cerințe de construcție, nivelul 1 este cel mai puternic, nivelul 4 este cel mai puternic, nivelurile 1-4 sunt reduse în secvență, nivelul scăzut nu este ușor de a sparge atunci când a lovit moale suprafața de bază, și nivelul ridicat putere de penetrare Puternic potrivit pentru duritate mare suprafață de bază.

* Automate de zgură de descărcare de gestiune, automat zgură de descărcare de gestiune după fiecare utilizare, se poate prelungi durata de viață a mașinii.

* Acesta poate fi operat cu o singură mână, este convenabil de a folosi cu o singură mână, instalarea este firma, iar repararea este peste tot.

* Corp mic, scurt și ușor de transportat.

* Extinderea poli poate fi conectat, care este convenabil pentru construcții în locuri înalte, fără a urca.

* O gamă largă de aplicații, potrivit pentru scule tavan, linia de fixare a conductei, electrice, cutie de instalare, aer condiționat, conductă de ventilație de instalare, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Mini Nail Set De Reparare

Material: Aliaj de oțel

Efect de reducere a zgomotului: puternic

Funcția: fixare pe perete

De reglare a puterii: 4 viteze pot fi ajustate

Domeniul de aplicare: monitorizarea instalare, aer conditionat unitate internă, conducte de apă, cuier de instalare, cabluri conductă de instalare, etc.

Dimensiune: 32 * 13cm

Culoare: așa cum se arată

Ambalaj inclus:

1 * Mini Unghii Fixator Set (cutie de aluminiu ambalate)

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3 cm (0.4-1.18") diferența din cauza manuală de măsurare și de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare.

2. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să înțelegeți.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Sursa De Alimentare: Manual
  • Nume De Brand: BEAMNOVA
  • Origine: China Continentală