Ușa De Jos Banda De Etanșare Rezistent La Uzura Windproof Bandă De Etanșare Sub Ușă Proiectul Dop Anti-Rece Vânt Decalaj De Blocare

Hardware

s38639

În stoc

15.14lei
29.15lei

Caracteristici:

【】 DIMENSIUNE usa jos proiectul de dop măsuri 2.6 cm latime x 36 cm lungime.Acesta poate fi rapid și ușor de instalat în sub 2 minute.

【Multi-funcție】Această ușă matura este rezistentă la vânt, rezistent la praf, rezistent la intemperii, de economisire a energiei, și izolate fonic.Eficient creează un mediu de viață mai confortabil.

【Gamă largă de utilizări】Potrivit atât pentru interior si exterior usi, garaje, băi, și mai mult.

【Economisi bani și de a salva de energie】Prin prevenirea căldură și frig la evadarea, această ușă matura ajută la reducerea costurilor de energie electrică pe tot parcursul anului.

【Cârlig și Buclă de Fixare】ușa matura caracteristici carlig si bucla de fixare pentru a preveni mișcarea atunci când ușa este deschisă.Acesta oferă dublă protecție împotriva curenților de aer.În plus, se poate tăia și ușor de folosit, permițându-vă pentru a personaliza lungimea în funcție de nevoile dumneavoastră.

Caietul de sarcini:

*Nume produs: usa jos banda de etanșare

* Material: Oxford pânză + spuma

* Culoare: 95cm

*Culoare: maro, gri, alb

Pachetul De Conținut:

1x Benzi de Etanșare

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Recenzii Ale Clienților

  • Oaspete
    2023-12-15

    Destul de lucrări, nu sufla de sub ușă, eu nu sunt sigur despre mirosuri și insecte

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Ușa De Jos Banda De Etanșare
  • Tip: De Etanșare Benzi
  • Material: Spuma