Verstelbare Pols Duim Proteză Spalk Verstuiking Artrite Riem Pijnbestrijding Voor Parte Vinger Verstuiking Bescherming Houder

Capace De Înot

s36377

În stoc

37.34lei
93.36lei

Suport stabil: reglabil degetul curea oferă o personalizate se potrivesc, și ușor de sprijin pot folosi din plin de degetele rămase pentru a finaliza cu ușurință sarcinile de zi cu zi.

Ameliorarea durerii: compresie reglabil stent poate reduce în mod eficient durerea si inflamatia cauzate de accidentări.Mare sprijin stent este utilizat pentru a trata artrita, sindromul de tunel carpian, leziuni repetitive de stres, luxatie si entorsa.

Materiale de înaltă calitate: lumină și respirabil, moale și pielea de utilizat, rapid de absorbție, ține încheieturile uscate și fără gust, confortabil pentru utilizare continuă, reduce dureri de încheietura mâinii, și nu afectează activitățile.

Ușor de utilizat: puteți sta cu ușurință în sus și se potrivesc fiecare curea pentru a oferi personalizate, orientate și sprijinul ferm pentru a calma durerea.Purtați echipament de protecție în timpul zilei pentru a menține în mișcare fără durere!Purta degetul mare durere stau noaptea ca un protector pentru a sprijini, de a stabiliza, a repara și de a proteja degetul mare în timpul somnului!

Cele mai potrivite dimensiuni: potrivite pentru mâini stânga și dreapta, potrivit pentru încheietura mâinii circumferinta 15cm h25cm (6 inci h10 cm).Vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne dacă aveți nevoie de orice întrebări înainte sau după comanda.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Aplicabile Oameni: Universal
  • Nume De Brand: pgm
  • Varsta: De mai sus 13
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: 2501476