Tendonul Patelar Suport Curea De Silicon Anti-Alunecare Curea Genunchi Rotula Rotula Trupa Echipamentul De Alergători Jumperi Genunchi Benzi Pentru

Capace De Înot

s191899

În stoc

11.74lei
18.08lei

Descriere:

Nostru Curea Genunchi Rotula Tendon Sprijin este necesar un echipament de protecție pentru iubitorii de sport.Furnizarea de suport stabil, se potriveste perfect pe genunchi.Realizate cu materiale durabile, este ușor de transportat și depozitat.Investească în sprijinul de care aveți nevoie pentru toate activitățile fizice.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Tendonul Patelar Suport Curea

Produs greutate: 30g

Dimensiune produs: 8.4x8.4x2.5cm/3.31x3.31x0.98 cm

Produs material: silicon

Lista De Ambalare:

1* Tendonul Patelar Suport Curea

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ideal Genunchi Garda Noastră tendonul patelar suport curea oferă protecție final la rotula tendonul de la daune și ameliorează forța de impact pe genunchi.O trebuie să aibă echipament de protecție pentru toți iubitorii de sport.

2.Versatil Stabilitate: Nostru tendonul patelar suport curea oferă toate-în jurul valorii de sprijin pentru genunchi, tendonul, reducerea presiunii în timpul oricărei activități.Built-in elastic coaste preveni entorse sau deformari, făcându-l perfect pentru iubitorii de sport.

3.Durabil de Performanță: Utilizarea de material silicon, acest tendonul patelar suport curea asigură non-alunecare și suport confortabil pentru genunchi.Stai încrezător și bucurați-vă de performanță stabilă cu impermeabil și rezistent de proiectare.

4.Preveni Alunecarea Noastră Tendonul Patelar Suport Curea este proiectat cu sistem anti-alunecare, texturi, de servicii fără egal și de încredere în timp ce-și exercite.Aceasta curea se potrivește genunchii perfect, oferind stabilitate de neegalat în timp ce participă la activitățile riguroase.

5.Portabil și Compact: Cu acest tendonul patelar suport curea, vă puteți bucura de distracție de sport oricând și oriunde.Este lumină greutate și dimensiuni mici, astfel încât să puteți transporta cu ușurință și păstrați-l fără a lua spațiu.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Material: Silicon
  • Numărul De Model: Tendonul Patelar Suport Curea
  • Origine: China Continentală
  • Varsta: De mai sus 13, Adult