5 BUC Filament de Nailon Abrazive Perie de Sârmă Roata si Cupa Set Perie Cu 1/4Inch Drill Shank, Nailon Burghiu Set de Perie , Roșu Ușor De Utilizat

Scule Electrice

s31282

În stoc

67.15lei
88.35lei

Ceea CE VEȚI OBȚINE: 5Pcs Filament de Nailon Abrazive Perie de Sârmă Roata si Cupa Set Perie pentru îndepărtarea de rugină, coroziune și vopsea.

De ÎNALTĂ CALITATE: Acest Nylon Perie Cupa este potrivit pentru toate materialele și este destul de blând pentru a maximă siguranța utilizatorului.Sale peri din nylon face Perfect pentru îndepărtarea ruginii, sablare si eliminarea vopselei.Dacă aveți nevoie pentru a curăța petele sau pregăti o suprafață de pictură, această perie de nylon pentru masina de gaurit este alegerea potrivita.

SIGUR ȘI DURABIL: mai Sigur de a utiliza decât perii de sârmă, sintetice, rezistente la substanțe chimice, Peri din Nylon sunt extrem de sigur și nu va scânteie, corodeaza, rugineste, magazie, puncție piele.Nylon perie de sârmă set de este suficient de moale pentru a preveni deteriorarea pieselor metalice, și ele posedă suficientă forță pentru a le curăța în mod eficient.

APLICAREA pe scară LARGĂ: Aceasta perie de nailon kit-ul este sigur și ușor de utilizat, cu lumina rugina si petele de vopsea și de curățare, dacă materialul este din metal, oțel, oțel inoxidabil, lemn, aluminiu, plastic, PVC, faianta sau piatra, aceasta perie devine treaba în mod eficient.în timp ce menținerea peri integritate după utilizare prelungită.

SET VERSATIL: pentru mai multe locuri de muncă are nevoie.De diferite dimensiuni și forme de ajutor pentru a ajunge în toate unghere și crăpături.Nailon cupă și roți abrazive Perii montate pe 1/4 inch Hex shanks, se Potrivește orice burghiu de Impact sau Drivere.

Material: nylon

culoare: rosu

Conținutul Pachetului:

1 x 25mm perie

1 x 50mm rod plat

1 x 75mm rod plat

1 x 50mm rod castron

1 x 75mm rod castron

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: FGHGF
  • Sursa De Alimentare: De energie electrică
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Polizor Unghiular