Metal Camping Castron În Aer Liber De Măsurare Boluri Din Oțel Inoxidabil 304 De Picnic, Bol Cu Scară Precisă Și Mâner Ergonomic

Camping & Drumeții

s3101

În stoc

17.84lei
39.61lei

Acest metal camping castron este sigur și sănătos, cu o acoperire non-stick, care previne alunecarea.Se dubleaza ca o ceașcă de măsurare și poate fi folosit pentru o varietate de scopuri.Sa largă de aplicații de a face un must-have pentru amatorii de camping!

Caietul de sarcini:

Nume produs: aer liber Mâner Portabil Castron

Material: din oțel inoxidabil 304

Culoare: negru/lumină curry/verde

Dimensiune produs:

despre 12x4.5 cm/4.72x1.77 cm

Greutate: 95g

Capacitate: 250ml

Caracteristici: de înaltă temperatură non-stick de vopsea, scară precisă

Lista De Ambalare:

1x aer liber Mâner Portabil Castron

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.De lungă Durată și în condiții de Siguranță: Fabricata din otel inoxidabil, acest aer liber mâner de vas este construit pentru a dura.Sale rezistente la temperaturi ridicate și scăzute asigură longevitatea, în timp ce ușor și robust design oferă fiabilitate pentru utilizarea pe termen lung.

2.Măsurarea Măiestrie: Cu scară precisă design, noastre în aer liber Mâner Portabil Vasul nu este doar o măsură dozatoare, dar, de asemenea, un instrument de control pentru dozare.Uniform măsura lichide și solide ingrediente pentru a obține gustul dorit cu usurinta.

3.Stabilitate îmbunătățită: designul ergonomic al nostru în aer liber mâner portabil castron asigură o prindere confortabilă, se potriveste perfect în mâna ta și previne alunecările.Bucurați-vă de alimente sau băuturi cu pace a mintii, știind castron este sigur și stabil.

4.Anti-Stick Capacitate: Noastre în aer liber Mâner Portabil Castron cu acoperire non-stick face curățenie o briza și previne alimentare de la lipirea.Antena e aroma originală rămâne neschimbată.Ideal pentru entuziaști în aer liber și frecvent caravane, care acorda prioritate siguranței alimentare.

5.Gamă largă de Aplicații: Perfect pentru activități în aer liber cum ar fi camping, drumetii, pescuit, și de călătorie, acest mâner portabil castron este versatil și convenabil de a folosi.Stoca cu ușurință în rucsac și se bucură de un confortabil masa în aer liber.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • De unică folosință: No
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Pot Ține Apă Clocotită sau Nu: Aplicabile
  • Cu Tacamuri sau Nu: No
  • Cu Cooler Bag sau Nu: No
  • Ori: No