În Aer Liber Camping Vase De Depozitare Sac Nylon Negru Sac De Plasă De Călătorie Lucruri Saci De Cordon Geanta Vase De Stocare

Camping & Drumeții

s22892

În stoc

12.78lei
18.27lei

Caracteristici:

OOTDTY

Păstrați uneltele în aer liber organizat cu acest durabil nailon sac de depozitare pentru fierbător de apă și ustensile de bucătărie.

Proiectat pentru entuziaști în aer liber, rulote, și cei care iubesc drumeții, acest compact și ușor sac de depozitare este perfect pentru realizarea ta ceainic și veselă.

Fie că sunteți drumetii, camping, sau la picnic, acest sac de depozitare este un trebuie să-au accesoriu pentru activitățile în aer liber.

Rămâi organizat timpul activităților în aer liber, cum ar fi drumetii, camping, și GRĂTAR cu acest sac de depozitare convenabil pentru dumneavoastră fierbător de apă și ustensile de bucătărie.

Acest versatil sac de depozitare vă ajută să vă păstrați fierbător de apă și ustensile în ordine, de a face activități în aer liber mai convenabil și plăcută.

Caietul de sarcini:

Material: Nylon

De mari dimensiuni: Aprox. 16x12.5cm/6.30x4.92inch

Dimensiuni mici: Aprox. 9x11.5cm/3.54x4.53inch

Pachetul Include:

1/2x Sac de Plasă

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Numărul De Model: M68D7AK103624
  • Origine: China Continentală
  • Cu Tacâmuri: No
  • Nume De Brand: THINKTHENDO
  • Material: nailon
  • Cu Sac Cooler: No