1Set Electric Spuma Cutter Kit Polistiren Instrument de Tăiere 0-300℃ Temperatura Reglabila Hot Wire Cutter Plastic Plug SUA

Scule Electrice

s30207

În stoc

143.95lei
293.76lei

1Set Electric Spuma Cutter Kit Polistiren Instrument de Tăiere 0-300℃ Temperatura Reglabila Hot Wire Cutter Plastic Plug SUA

Kit-ul include un mâner principal, 5 sfaturi de lungimi diferite, un arc sfat, o bobină de sârmă de încălzire și un adaptor de alimentare (constantă temperatura sau temperatura reglabila pentru opțiune), săli de diverse nevoi.

24W portabile electrice foam cutter stiloul este potrivit pentru tăierea mediu spre scăzut, densitate spuma de material, cum ar fi polistiren, spuma, KT bord, etc.

Cu o bună conductivitate termică, se încălzește rapid pentru tăiere de spumă de material.

Design Ergonomic, confortabil de a înțelege, de o parte operare ușoară.Cu comutator on/ off în principal mâner, ușor de control și de siguranță pentru a utiliza.

Dimensiuni compacte, portabile și ușor, ușor de transportat.Mai convenabil de a utiliza decât desktop mari de spumă cutter.

Plug Tip: Plug SUA, se aplică pentru Canada, India, Mexic, Thailanda, Taiwan, Statele Unite ale americii, Filipine și așa mai departe.

Temperatura: 300℃/ 0-300℃ Reglabil

Putere: 24W

Culoare:Photo Color

Material:plastic

Tensiune: AC110V

Conținutul Pachetului:

1x masina de debitat

1x scurt drept de încălzire cap

1x lung și drept de încălzire cap

1x curbe de încălzire cap

1x arcul de încălzire cap

1x Racleta

1 x cârlig linie de semnătură pen

1 x cutter sta

1x sârmă de încălzire de 10 metri

1x control al temperaturii adaptor

1 x manual de limba engleză

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: FGHGF