8Piece Curbat de Ușă de Duș Role de Înlocuire Ușă de Duș Roți Pentru Baie Curbat

Îmbunătățire Acasă

s29124

În stoc

72.54lei
96.72lei

Curbe ușă de duș cu role se face de înaltă calitate, Anti-coroziune, rezistent și durabil, durată lungă de viață.

8 curbat de ușă de duș role cu un diametru de 23mm, inclusiv 4 role de top și 4 de jos role.La scripete fix de ușa de la duș poate fi scos si curatat cu un singur clic, care este foarte convenabil.

23mm diametru curbat de ușă de duș roata, potrivit pentru usi de sticla cu o grosime de 4-6mm, superioare și inferioare roți sunt potrivite pentru sticlă deschideri de 12-14mm; înălțimea de la partea superioară a volanului poate fi reglată la 8mm prin șuruburi din oțel inoxidabil.Înălțimea de jos roata de primăvară este reglat automat în funcție de înălțimea de sus a roții.

Duș ușă de sticlă role ajuta la ușa alunecă lin, și nu există nici un zgomot atunci când deschid ușa de la duș.Curbat de ușă de duș role sunt potrivite pentru camere de masaj, cazi de baie, cadă cu hidromasaj, și chiar mobilier.Asigurați-vă că ușa se deschide ușor și fără probleme cu noastre de înaltă calitate, duș ușă de sticlă role.

Înlocuire ușă de duș roți dotate cu cucui blocuri și șuruburi de montare pentru o instalare ușoară și întreținere.

Culoare:argint

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

4 perechi x scripeți

8 x anti-coliziune blocuri

8 x șuruburi

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic