Burlan Burlan Extensie Flexibil Telescopice Extindere Conducta De Burlanul De Scurgere Prelungitoare Conector Apa De Ploaie Se Scurge

Îmbunătățire Acasă

s30178

În stoc

134.72lei
177.26lei

[A proteja pământ de Grădină]: Jgheab burlan extensii poate fi extins cu ușurință de 21 de inch la 60 cm pentru a distrage nedorite pluviale departe de casa ta fundația atunci când este conectat la un burlan.Ajuta la prevenirea eroziunii solului.

[Asamblate Design]: Burlanul extender foloseste un design split, prietenos extensia nu necesită tăierea sau tunderea.Un detașabil jgheab burlan adaptor vă permite să rapid și ușor conecta la o existente burlanul. 2 conducte poate fi conectat la fiecare alte pentru a obține lungimi mai mari.

[Utilizare flexibilă]: Telescopic, extensie, simplu de curbă, nu ușor de deformat este caracteristică principală a în jos de scurgere de golire de extensie.În timp ce ondulat layout permite să fie îngropat în pământ, și poate fi extinsă și scurtat în mod flexibil în funcție de nevoile dumneavoastră.Potrivit pentru complicată împrejurimile în afara casa ta.

[Premium Material]: ploaie jgheab burlan extensia adoptă ABS de turnare prin injecție.Moale tub se face de premium pe furtun cu o flexibilitate excelenta.Îngroșat conducta de pereți posedă o flexibilitate superioară, durabile antigel și explozie-dovada, fara riduri.

[Ce e în cutie]:Pachetul include: 2 x Ploaie țeavă de scurgere, 4 x Conectori, 8 x Șuruburi.Șuruburile pot păstra burlanul extensia atașat la burlane, Într-o ploaie sau vânt nu va spala.

Culoare: Așa Cum Se Arată

Material: ABS+PE

Conținutul Pachetului:

2 x Ploaie țeavă de scurgere

4 x Conectori

8 x Șuruburi

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală