Uscător De Păr Difuzor Capac Rezistent La Temperaturi Ridicate Gel De Siliciu Pliabil Uscător De Păr Accesorii De Coafură, Salon De Instrumente

Frumusețe & Sănătate

s2910

În stoc

13.58lei
74.43lei

• Rezistent la Temperaturi ridicate Material : Fabricat din înaltă calitate, gel de siliciu, acest uscător de păr difuzor capacul este rezistent la temperaturi ridicate, asigurând durabilitate și longevitate.

• Pliabil Design : design pliabil de acest uscător de păr accesoriu îl face ușor pentru a stoca și de transport, făcându-l un instrument ideal pentru saloane de coafură pe drum.

• Versatil Utilizare : Acest uscător de păr difuzor capac este un instrument versatil, potrivit pentru diverse hair styling nevoilor, îmbunătățirea globală dressing de păr experiență.

• Ușor de Utilizat : Cu un design user-friendly, acest uscător de păr difuzor capacul este ușor de utilizat, făcându-l un plus de practică la orice coafură tool kit.

• Marca de Încredere : Vine de la un brand de renume, acest uscător de păr difuzor capac garantează calitatea și fiabilitatea, adăugarea de valoare pentru parul tau dressing instrumente.

• Singură Bucată Ambalaj : Acest produs vine ca o singură bucată, furnizarea de valoare pentru bani și asigurându-vă că aveți tot ce ai nevoie pentru styling parul tau are nevoie.

Descriere:

Acest produs este un uscător de păr difuzor.Adoptarea materiale de înaltă calitate, care este rezistent la temperaturi ridicate și fără deformare pentru utilizarea pe termen lung.Pliabil design face mai ușor de utilizat și de depozitat.Cu acest uscător de păr difuzor, se poate ajuta pentru a difuza căldură și de aer din uscător uniform, care va proteja părul de la daune de căldură concentrată.Acesta poate fi lavabil, foarte convenabil de a folosi.

Caracteristici:

Adoptarea de silicon de înaltă calitate, care este rezistent la temperaturi ridicate și fără deformare pentru utilizarea pe termen lung.Pliabil design ce-l face flexibil de utilizat și mai ușor de a pune în geantă sau sac de machiaj.Cu acest uscător de păr difuzor, se poate ajuta pentru a difuza căldură și de aer din uscător uniform, care va proteja părul de la daune de căldură concentrată.Acesta poate fi lavabil, foarte convenabil pentru a curăța.Disponibil în 6 culori, aveți mai multe opțiuni.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Tip De Element: Uscător De Păr Difuzor

Funcția: Difuze de căldură și de aer din uscător uniform pe par

Material: Silicon

Optional culoare: negru, rosu, albastru, verde, pulple, Rose Red

Cantitate: 1 BUC

Diametru: 6cm / 2.4 inch

Dimensiune: 13.8 * 11.5 cm / 5.4 * 4.5 inch(după Cum Arată Imaginea)

Potrivit Pentru: 4~5 cm Diametrul Duzei de Uscator de Par

Greutate Pachet: Aprox. 160g

Pachetul Include:

1 x Uscător de păr Difuzor

Notă:

1. Manual de măsurare, metode de măsurare diferite poate cauza erori Mici, numai pentru referință.

2. Din cauza diferenței de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului pot fi ușor diferite de culoare din imagine.

Recenzii Ale Clienților

  • Oaspete
    2023-08-03

    Se potrivesc, duza cu diametrul de uscătorul de păr este de 4,8 cm. Toți parametrii sunt indicate în mod clar în descriere difuzor. Uscarea poate plia, îndeplinește funcțiile sale

  • Oaspete
    2023-08-09

    Excelent fel ca descriere, rapid de transport maritim

  • Oaspete
    2023-08-05

    Perfect, dar livrarea întârziată

  • Oaspete
    2023-09-09

    Nu am ajuns, dar vânzătorul a făcut banii înapoi

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Tip De Element: Styling Accesoriu
  • Origine: China Continentală

Tag-uri: universal uscător de păr accesorii, capac de silicon uscător de păr, silicon accesorii coafura, uscător de păr accesorii cret