Portabil aparat de Ras aparat de Ras Barba aparate de Ras Reîncărcabile Lavabil Electric de Tuns Cu Încărcare Rapidă Display Digital IPX7

Frumusețe & Sănătate

s20421

În stoc

41.88lei
59.86lei

Nostru de Călătorie de Ras Electric are un stabilă viteza motorului pentru diverse ras medii, ceea ce face mare pentru oamenii de pe-the-go.Cu clar indicator de putere, puteți întotdeauna vedea cât de mult de viață a bateriei ați lăsat.

Caietul de sarcini:

Nume produs: aparat de Ras

Dimensiunea ambalajului: (aprox.)11*7.2*6cm/4.33*2.83*2.36 cm

Produs greutate: 120g

Lista De Ambalare:

1* Aparat De Ras Electric

1* Cablu De Date

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Efort de Ras: Acest mini aparat de ras are un grajd de viteză a motorului care asigură o precizie și în condiții de siguranță o experiență de ras.Aparatul de ras electric previne barba de la obtinerea blocat și vă oferă o termin.

2.Travel-Friendly: Mini aparat de Ras este un joc-changer pentru cei care călătoresc des.Un design portabil și compact se potrivește perfect în bagaje sau în buzunar, făcându-l ușor să se mire în timp ce în aer liber.

3.Duș-Prietenos și Liniștit: Răsfățați-vă într-un calmant rad cu IPX7-rating mini aparat de ras.Concepute să funcționeze la duș, de asemenea, funcționează cu zgomot redus pentru confortul dumneavoastră.

4.LCD Display Confort: mini aparat de ras are un tv LCD cu display digital care afișează timpul rămas până la nivelul de putere, astfel încât să puteți vedea în mod clar atunci când la ea.Oferindu-vă un loc confortabil și unic experiență de ras.

5.Mai multe Funcții: Elimina parul de la subsuoara, părul de pe piept pentru bărbați, și piciorul de păr pentru femei cu usurinta cu ajutorul nostru mini aparat de ras.Versatil și blând pe piele, acesta funcționează pentru cele mai multe tipuri de păr și părți ale corpului, oferindu-vă o solutie multifunctionala pentru îndepărtarea părului are nevoie.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Gen: de sex masculin
  • Origine: China Continentală
  • Putere tip: Reîncărcabilă
  • Numărul de Bucăți: COMBO
  • Numărul De Model: portabil aparat de ras