De lemn cu Role Cupa Tijă de Lemn Instrument Corpul Limfatic Stick Cupe Manual Decopertarea Instrument de Masaj suedez Musculare Portabile de Drenaj H1N9

Frumusețe & Sănătate

s27922

În stoc

49.83lei
92.27lei

Descriere:

Material: lemn de Cauciuc

Dimensiune produs:18*9*9cm/7*3.5*3.5 inch

Funcția: masaj.

Eficacitatea:

Eliberarea musculare

Relief dureri de corp

Distruge grăsime corporală

Limfatic dramage

Caracteristici:

ROLE de DESIGN INTERIOR - Aici vine un lemn masaj cupa cu un multi-role canelate, astfel încât vă puteți bucura de un masaj ventuze și o rolă de masaj într-un singur timp.Două masaj curbe a face o mai buna experienta de masaj.

LEMN de ÎNALTĂ CALITATE, MASSGER - lemn terapia prin masaj suedez cupa este confectionata din lemn natural, cu o mare de finisare, artizanale curat și fără bavuri.Cococar lemn terapie cupa este sigur si durabil, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

ÎNTREGUL CORP ÎNGRIJIREA - Acest lemn terapie de masaj instrument este foarte bun pentru a lucra în jurul valorii de diferite părți ale corpului, mai ales în talie, abdomen, coapse si fese.Utilizați noastre de lemn cupa masaj timp de 5-10 minute pe zi pentru a obține un corp mai bun efect de sculptura.

GREUTATE de LUMINĂ ȘI PORTABIL - dimensiunea noastră lemn terapie cupa este 7*3.5*3.5 greutatea este de numai 0,19 kg, lemnul instrument de masaj este potrivit pentru persoanele cu dureri și mușchii strânse.În plus, usoare si portabile caracteristici pentru a transporta și stoca confort.

APLICAȚIE - Dacă sunteți un bărbat sau femeie, mai în vârstă sau tineri, profesioniști sau amatori, puteți folosi nostru de masaj din lemn cupa pentru a ajuta stres în jos, - și recapete energia și întineri corpul.Este, de asemenea, un cadou grijuliu pentru cei dragi.

Cum să utilizați:

1.Înainte de răzuire, se aplică ulei esențial sau crema tratament de la locul unde este nevoie de decopertarea, și frecați ulei în piele până când partea dureroasă a corpului se simte umed.

2.Muta instrument continuu într-o direcție pe rigid de mușchi.

Notă:

Din cauza diferențelor între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Produse includ:

1 * Healeved Masaj Decopertarea Stick

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: LANBENA
  • Tip De Element: Masaj & Relaxare
  • Origine: China Continentală
  • Modul De Utilizare: Manual