Pavilioane Protector Cască Manșon de Silicon Pentru Xiaomi Air3 SE Moale Praf Sweatproof rezistent la zgarieturi Casti Accesorii

Portable Audio & Video

s26947

În stoc

2.13lei
5.96lei

Proteja pavilioane de praf și daune cu această cască caz.Este ușor pentru încărcare, fără a lua off, astfel încât să puteți utiliza căștile oricând.Este, de asemenea, ușor să se mențină, doar ștergeți cu o cârpă umedă.Acesta are un strat anti-amprente care rezistă la pete și urme.Este potrivit pentru o mare ocazie, cum ar fi scoala, la birou, sau de călătorie.

Caietul de sarcini:

Material: silicon

Proces: injecție turnare

Model: pentru Xiaomi Air3 SE

Lista De Ambalare:

1 buc* Cască caz

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Buna Cască Caz: Această cască este fabricat din silicon moale materiale care nu sunt ușor să se deformeze și oferă o prindere confortabilă, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

2.Ușor de încărcare: Cu o gaura de încărcare pe partea de jos, această cască caz vă permite să încărcați căștile fără a lua-le, oferind mai multe comodități și economisind timp.

3.Ține-Ți Căștile Proaspete: Lavabil și ușor pentru a șterge cu o cârpă umedă, această cască caz vă ajută să mențină curățenia de pavilioane.Acest caz de protecție previne, de asemenea, la acumularea de praf și deteriorarea căștile.

4.Praf și Sweatproof: Această cască caz este praf și sweatproof.Pernuțele caz acoperire previne, de asemenea, amprente și zgârieturi, menținându-vă căștile în căutarea de noi.

5.Funcțional și Elegant: Această cască caz este o alegere inteligentă pentru pavilioane.Puteți alege din mai multe culori pentru a se potrivi cu gustul dvs. și starea de spirit.Este convenabil de a transporta și de a funcționa, dacă sunteți acasă, la birou, de călătorie sau orice altă ocazie.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Material: Silicon
  • Origine: China Continentală
  • Pachet: No
  • Nume De Brand: Rondaful
  • Tip De Element: Tampoane Pentru Urechi
  • Numărul De Model: Pavilioane Caz De Protecție