4-În-1 Bluetooth Transmițător Receptor, Latență Scăzută Wireless Bluetooth 5.0 Audio AUX Adaptor Pentru Masina/Casa Sistem Stereo

Portable Audio & Video

s48066

În stoc

47.65lei
88.21lei

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

Auto Bluetooth Transmițător Aceasta masina adaptor Bluetooth poate fi conectat la non-auto Bluetooth sistem audio, home audio, boxe, căști cu fir printr-un 3.5 mm AUX adaptor; și este echipat cu Bluetooth 5.0 chip, cu conexiune stabilă/rapid viteza de transmisie/larga gama de semnal.Doar pereche cu telefonul și începe să ascultăm muzica preferată!Acest vizibile bluetooth transmițător poate afișa, de asemenea, modul de asociere/statutul, baterie, volumul și mai mult.

Bluetooth Transmițător Receptor Modul : Universal Bluetooth Audio Adapter permite TV și alte dispozitive, pentru a fi compatibil Bluetooth pentru streaming audio la căști Bluetooth, sau casa ta stereo compatibil Bluetooth pentru a primi audio de pe telefon și tabletă Wireless streaming de muzică.

Bluetooth Receptor pentru sistem Home Stereo 4 în 1 : Portabil adaptor care poate fi folosit ca transmițător sau receptor în același timp, cu funcție hands-free.Universal Bluetooth Audio Adapter permite TV și alte dispozitive, pentru flux audio pentru căști Bluetooth, sau activa sistemul stereo de acasă pentru a primi wireless streaming de muzică de pe telefon și tabletă.

Receptor Bluetooth Auxiliare : compact adaptor Bluetooth este mic în dimensiuni, lumină în greutate și ușor de transportat.

Compatibilitate mai mare și de Garanție : design Universal, beneficiază de Bluetooth audio atunci când își exercită, vizionarea TV noaptea târziu sau doar doriți să păstrați de divertisment pentru tine.Rezolvă o problemă în cazul în care dispozitivul nu are suport pentru conexiune Bluetooth.

Culoare: Negru

material: plastic

Conținutul Pachetului:

1 x Bluetooth Transmițător Receptor

1 x Adaptor

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Suport De Înaltă Definiție: 720p
  • Nume De Brand: SODIAL
  • Interfață: 3.5 mm
  • Conținutul: Audio&Video
  • Origine: China Continentală
  • Tip Wireless: NFC
  • WIFI Standard: NICI unul
  • Pistă De Sunet: Single