Camping de Călătorie Pisoar Toaletă Blocaj de Trafic Urgență Auto Portabil Pisoar Saci de Unică folosință, Pungi pentru Urină Set de 12 Pee Saci

Îmbunătățire Acasă

s25940

În stoc

62.98lei
78.74lei

De înaltă calitate: Portabil saci sunt realizate din Poliester prietenos, material excelent de absorbție și de scurgere rezistenta.

Ușor de a absorbi: rapid-întărire pad din urină care absoarbe urina, voma sau alte deșeuri lichide și se transformă într-un gust, rezistentă la gel.

Portabil: Ușor de transportat, idee mare ca masina pisoar pentru bărbați,pungi pentru urină poate fi realizată într-un rucsac, in geanta, buzunar sau în torpedou.perfect și convenabilă soluție în situații de urgență.

Capacitate mare: Camping pungi pentru urină, cu o capacitate de aproximativ 600 de ml, potrivit pentru barbati, femei, bătrâni și copii, pentru femei, este sugerat de pliere a marginii superioare de confort; de asemenea, potrivit pentru nerăbdător sau persoanele cu handicap.

Utilizate pe scară largă: Această urină genti pentru barbati si femei sunt frecvent utilizate pentru camping,blocaje de trafic, de călătorie, de asemenea, poate fi folosit ca masina de toaletă, pungi pentru voma

dimensiune:22x13cm

Material: Poliester

culoare:Albastru

Conținutul Pachetului:

12 x Pisoar Saci

12 x saci de gunoi

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Material: Ceramica
  • Nume De Brand: FGHGF
  • Metoda de spălare: Gravitatea Spălare
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristică: Senzor Pisoar