300ML Automata Dozator de Săpun, Touchless Auto Electric Senzor Dozator de Săpun, Baie Lichid Dozator

Îmbunătățire Acasă

s34747

În stoc

101.69lei
125.54lei

Bine Ati Venit La Magazinul Meu

Acest automat touchless dozator de săpun are un scop precis in zona de declanșare, care poate să-ți simt mâinile rapid, doar plasati mana sub senzorul pentru a obține dozator de a lucra.Pompe de săpun lichid de numai 1 ml la un moment dat.Dacă aveți nevoie de mai mult, ține-ți mâinile sub senzor și aștept încă 2 secunde, se va pompa din nou.

Dozator de săpun are nevoie de 4 bucati de baterii AAA.Atunci când le instalați, vă rugăm să verificați "+" și "-" ale bateriei și dozator de săpun pentru a instala corect.Apăsați butonul de jos.Veți vedea indicatorul de bliț.Acum dispozitivul poate funcționa în mod normal.

Acest dozator de sapun poate deține 300 ML sapun lichid, vizibile scară de săpun pot să vă spun atunci când pentru a adauga sapun lichid.Baie fel de mâncare dozator de săpun pot fi folosite în bucătărie, baie, hotel, , nu montat pe perete instalare.

Anti-alunecare de Jos.Acest hands-free soap dozatorul este IP67 rezistent la apa, astfel încât întreaga mașină pot fi spălate de apă.Design Anti-derapare de la partea de jos, etanșare puternic.

Din material de cauciuc de pe dozator de săpun jos va preveni săpun de scurgere, și să păstreze la distribuitor nu trebuie alunecare în jurul valorii de blat.

Culoare așa cum se arată

Material: ABS

Conținutul Pachetului:

1 x Dozator de Săpun

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Caracteristică: Dozator Sapun Lichid