Decor de Halloween a CONDUS Lanternă Lumină Intermitentă Gypsophila Festival Fantomă Agățat Stralucitoare Wizard Fantomă Pălărie Atmosfera Lampa Decor

Home & Garden

s2388

În stoc

2.98lei
6.34lei

Halloween Pălărie de Vrăjitor Agățat Lampă LED Pălărie Pentru Decor Ghost Festival Atmosfera de Groază Camera Fantomă Lampă Decorativă

Puncte:

1、Decor de Halloween: fantoma pălărie de design, cu lumini, va aduce o atmosferă puternică pentru petrecerea ta de Halloween, permițându-vă să se bucure de distracție de vacanță.

2、Cu Lumina LED-uri: pălăria este echipat cu o lumina LED alb cald cu un comutator.Există 3 moduri de rapid intermitent, intermitent, și lumina constanta.Ea are, de asemenea, o iluminare bună și efect decorativ pe timp de noapte.

3、Puterea Mod de Alimentare: Built-in 3*baterie buton LR44, nu este nevoie pentru a conecta firele, ușor de instalat și de folosit.

4、Potrivit pentru: Poate fi folosit pentru petreceri, carnavaluri, Halloween, vrajitoare cosplay costum petrecere sau vacanta ocns, etc.

5. Easy pentru a Instala: luminos pălăria are un șnur, care pot fi agățate pe pereți, ferestre, uși, podele, tavane, iarba, copaci sau clădiri pentru a crea o atmosferă perfectă.

Caietul de sarcini:

Nume: Pălărie De Vrăjitor Pandantiv

Material: poliester taffeta

Sursă de lumină: 1 metru 10LED sârmă de cupru lampă

Temperatura de culoare: alb cald

Modul de iluminare: rapid intermitent, intermitent, lumina constanta

Dimensiuni: Diametru de aproximativ 20*Înălțime de aproximativ 45cm/7.87*17.72 în

Putere mod de alimentare: Built-in 3*baterie buton LR44

Dimensiune ambalare: 20*13*2 cm/7.87*5.12*0.79 în

Greutate: aproximativ 22g

Dimensiune cutie: aproximativ 50*40*32cm/19.69*15.75*12.60 în (400 de seturi)

Lista De Ambalare:

Stralucitoare Pălărie*1

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală