Stup Izolare Acoperiti de Albine de Iarnă Confortabil Stup Împachetări Oxford 600D Impermeabil Stupi de Albine Și Provizii Pentru Stup Capac Protecție

Home & Garden

s7539

În stoc

105.62lei
211.29lei

Ține-ți stup uscat în timpul iernii aspre cu Albine de Iarnă Confortabil Folie.Folia de aluminiu garnitură oferă o bună efectul impermeabil, care permite albinelor să reziste la temperaturi extreme de vreme.Există instrumente suplimentare necesare pentru instalare.Obține această folie de albine sănătoase și să se asigure toată iarna de lungă.

Produs material: 600D + pearl bumbac + folie de aluminiu

Dimensiune produs: 18*23.5 inch

Produs greutate: 0.8 kg

Culoare produs: negru

Lista:

stup izolare Acopere*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Căptușeală folie de aluminiu: Cu stup de izolare a acoperi, puteți menține o temperatură constantă în stup și pentru a proteja albinele de condiții dure.

2.Protejarea Albinelor: stup Noastră izolare acoperi asigură stup de siguranță cu o impermeabilizare superioară, prevenind pătrunderea apei prin capacul prin densitate mare de cusut.Păstrați albine uscat și protejat de umiditate și mucegai.

3.Toate-Vreme de Securitate: Asigurarea stup este în siguranță la temperaturi exterioare extreme cu această izolație capac.Buna sa impermeabil efect și rezistență împotriva vântului asigura protecție completă pentru albine pe tot parcursul anului.

4.Îmbunătățită de Supravietuire de Iarna: stup Noastră izolare acoperi asigură albinelor caldura si protectie pe vreme rece.Cu o excelentă capacitate de izolare termică, se stabilizeaza stup de temperatură, ceea ce face o casă confortabilă pentru albine.

5.Ușor de utilizat: Potrivit pentru 8 stupi complet, acest stup izolare capacul este conceput pentru a asigura cu cârlig și buclă de fixare, care să permită pentru adaptabilitate mare și flexibil de ajustare dimensiune.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală