De Mers Pe Jos De Polul De Blocare Universal Alpinism Polul Rapid Flipping De Înlocuire De Blocare De Mers Pe Jos De Polul Accesorii Pentru Alpinism

Camping & Drumeții

s20657

În stoc

3.22lei
8.00lei

Noastre de trekking pol de blocare este soluția perfectă pentru a asigura și de a debloca bastoane.Cu designul durabil și alpinism stick polul extern de blocare, puteți ajusta cu ușurință de mers pe jos pol la lungimea corespunzătoare pentru următoarea aventură.

Caietul de sarcini:

Greutate (aprox.):

14mm: 18 grame

16mm: 20 grame

18mm: 21 de grame

Produs material: ABS

Dimensiune Produs:

Plat lungime: aproximativ 4.5 cm / 1.77 inch

Conic lungime: aproximativ 5cm / 1.96 cm

Lista De Ambalare:

1 buc* alpinism stick-ul de blocare

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și fotografierea unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.De încredere Sistem de Inchidere: Construit cu înaltă calitate ABS materiale, urcarea noastră stick de blocare caracteristici durabile și rezistente la uzură design care oferă suport excelent și eficient asigură bețe de trekking de la alunecarea.

2.Ajustare convenabil: Acest alpinism stick de blocare vă permite să reglați cu ușurință de mers pe jos pol la lungimea corespunzătoare pentru înălțime și teren.Fie că sunteți drumetii, trekking, sau de camping, acest practic și util de blocare a va asigura confortul si siguranta dumneavoastra.

3.În general se Aplică: Acest alpinism stick de blocare este perfect pentru diverse sporturi în aer liber, cum ar fi drumeții, polul de mers pe jos, alpinism, backpacking, drumeții și alpinism.Se poate în condiții de siguranță de blocare alpinism bețe în loc și de a le împiedica alunecarea sau prăbușirea.

4.Confortabil și în Siguranță: Cu un durabile a construi și perfect caracteristică de blocare, urcarea noastră stick de blocare are o buna rezistenta la uzura, perfect pentru asigurarea și deblocarea de mers pe jos poli.Sistemul de blocare prindere confortabilă asigură siguranță în timp ce drumeții, îmbunătățirea experiența dumneavoastră generală.

5.Mare Cadou la Alegere: Pentru cei care iubesc aventuri în aer liber, surprinde-ți familia, rudele, colegii, prietenii și cu această alpinism stick de blocare.E un externă mecanism de blocare pentru a oferi un mod sigur și fiabil de prindere.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tip: Pantofi De Alpinism