Mini Camping Arzator De Aragaz Din Metal Cu Cutie De Depozitare Deschis Focul Vase Pentru Excursioniști Pentru Tigaie Cratiță De Supă De Oale De Cafea

Camping & Drumeții

s24452

În stoc

289.17lei
444.91lei

Facut cu metal durabil material, dimensiuni compacte și spațiu de economisire de bază de design face mai ușor de transportat.Perfect pentru camping, drumetii, sau activități în aer liber.

Caietul de sarcini:

Produs material: tablă laminată/aliaj de aluminiu/aliaj de cupru

Dimensiune produs: despre 29x20x8.5cm/11.42x7.87x3.35 cm

Greutate produs: aproximativ 2.1 kg

Eficiență: 3500w

Timp de ardere: se Fierbe 1 litru de apă are nevoie de 4 minute și 30 de secunde cu temperatura camerei de 20 ℃

Lista De Ambalare:

1buc * Aragaz

1buc * cutie de Depozitare

1buc * Instrucțiuni

Notă: este recomandat să utilizați un aer borcan cu un conector diametru de aproximativ 4,5 cm/1.77 inch.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.De înaltă Eficiență: portabil Nostru aragaz de camping caracteristici de înaltă densitate foc gauri pe lateral pentru o disipare eficientă a căldurii, care rezultă în performanță optimizată.Un must-have pentru orice aventură în aer liber.

2.Convenabil de Gătit: Fabricata din material metalic, acest portabil aragaz de camping oferă durabilitate incredibil.Rezistent la temperaturi înalte și extrem de fiabile, se asigură de ani de susținut utilizare: făcându-l un accesoriu must-have pentru excursie în aer liber.

3.Potrivit pentru Camping: versatil backpacking soba este perfect pentru camping și aventuri în aer liber.Portabil dimensiune și ușor de utilizat de design face mese de gătit în aer liber o briza.

4.Robust și de Încredere: Bucătar cu încredere în aer liber cu portabile de aragaz de camping, oferind o bază solidă de sprijin, potrivit pentru toate tipurile de vase mici și tigăi.Cu un robust capacitate portantă, acest versatil aragaz asigură confortul în toate aventurile tale in aer liber.

5.Convenabil de Stocare: Acest portabil camping aragaz este conceput să se plieze într-o dimensiune compactă, făcându-l ușor de a transporta și stoca incluse în cutie de depozitare.Ideal pentru picnic în aer liber sobe, acest aragaz vă permite să vă bucurați de o masă caldă, fără a lua mult spațiu în rucsac.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • De unică folosință: No
  • Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu: Inclus
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Aragaz Pe Gaz