2 buc LED, Breloc Lanterna IPX4 rezistent la apa Pliabil Camping Lumina Portabil Camping Lanterna Dual Light Source 1000LM pentru Exterior

Camping & Drumeții

s20150

În stoc

62.23lei
148.16lei

2 buc Pliant Camping Light LED, Breloc Lanterna IPX4 rezistent la apa Portabil Camping Lantern Ușor Dual Sursa de Lumina pentru Exterior

Caracteristici:

1.Ajustarea flexibilă: buzunar lanterna are o rotație lampă de panou, care pot fi ajustate până la 90 de grade, permițându-vă pentru a ilumina diferite unghiuri și direcții.Dacă sunteți de lectură, de lucru, sau angajarea în meserii, puteți găsi cu ușurință de iluminat perfect unghi pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

2.Mai multe Surse de Lumină: Acest mini magnet lanterna oferă atât de lungă distanță și pe distanțe scurte opțiuni de iluminat pentru a se adapta la diferite medii de iluminare și cerințele de muncă.La distanță de sursă de lumină este potrivit pentru iluminarea obiectelor de la distanță, în timp ce pe distanțe scurte lumina este perfect pentru close-up sarcini și complicat.

3.Usoare si Portabile: Cu dimensiunile sale compacte, acest LED, breloc lanterna este proiectat pentru portabilitate ușoară.Fie că sunteți la birou, acasă, în bibliotecă, sau în aer liber, puteți convenabil de a transporta cu tine oriunde te duci.

4.De tip C USB de Încărcare: Spune la revedere de la voluminoase încărcătoare și lent de încărcare viteze.Pliant camping light utilizeaza de Tip C USB de încărcare, asigurarea convenabil și mai rapid de încărcare pentru iluminare neîntreruptă în timpul munca ta.

5.Design rezistent la apa: Proiectat cu un impermeabil caracteristică, acest portabil camping lantern poate rezista la expunerea zilnică la umezeala sau ploaie ușoară.Indiferent dacă lucrați în aer liber sau în nevoie de iluminare în caz de urgență la domiciliu, această lampă este o alegere ideală.

Caietul de sarcini:

Origine: China Continentală

Tip: Lanterna

Material Principal: Aliaj De Aluminiu +Abs

Culoare: Negru

Dimensiune: Aprox. 75mm (2.95 în) X 48mm (1.89 în) X 25mm (0.98 inch)

Greutatea netă: Aproximativ 55g

Lampa De Șirag De Mărgele Parametri:

Bec: Xpe+2*Led Cob

Viteze: 4: COB Lumina Puternica -COB Lumină Scăzută -XPE Lumină Puternică - Intermitent

Modul Zoom: Nici Unul

Lumeni: 1000 Lumeni

Alți Parametri:

Baterie: Built-In 800mah Baterie de Litiu Polimer

Modul de încărcare: Type-C USB de Încărcare

Indice De Impermeabilitate: IpX4

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

2x Lumina de Lucru

2x de Tip C USB de Încărcare Cablu (Negru Și Alb Livrate la Întâmplare )

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Tip: Lanterna
  • Nume De Brand: JOCESTYLE
  • Origine: China Continentală