16-Lateral Multi-Măsurare Unghi Rigla Cu Deschidere De Localizare, De 16 Ori Unghi Finder Instrument Faianta Pumn De Localizare Pentru Meșteșugari

Măsurarea Și Analiza Instrumentelor

s18141

În stoc

88.63lei
130.37lei

Actualizat Măsurarea Unghiului Conducător: Acest unghi rigla a 16-bucata rigla cu metal butoane și un exercițiu de locatoare, puteți ajusta 16 metal manere pentru a crea exact forma pe care doriți, și apoi găsi în cazul în care pentru a detalia găuri corecte.Cu 16 pliat părți, utilizatorii pot crea cu ușurință și de a măsura unghiurile speciale sau forme prin unghiul instrument de căutare, îmbunătățirea eficienței muncii.

UNGHI PRECIS INSTRUMENT de MĂSURARE: Cu laser gravat marcaje (inci și centimetri), acest colț angle finder este Perfect pentru precise și exacte măsurători unghiulare.Cu 16-parte în unghi faianta instrument, puteți ajusta burghiu poziție pentru a marca cu precizie gresie.Metal raportor goniometru este un Perfect instrument de măsurare și integrate gaura locație.

Ușor de utilizat: 1. Găsi gaura locație și strângeți toate butoanele. 2. Muta conducător la țiglă și marcați găurile. 3. O gaură la locul marcat. 4. Atașați gresie de pe perete.

CALITATE DURABIL MATERIAL: extrem De vizibile și precise cu laser gravat scale sunt foarte rezistente la uzură și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp fără a se preocupa de coroziune.În plus, acest unghi reglabil instrument de măsurare este realizat din aliaj de aluminiu cu strat de oxid negru, conectate prin butoane și șuruburi, rugină-dovada, nu este ușor să se aplece sau rugina, anti-cădere și durabil.Mai durabil și mai puternic șablon instrument decât de plastic de măsurare capete

FUNCȚIONALITATE PUTERNIC & LARGĂ de APLICAȚII: Plastic faianta instrument de deschidere, dispozitive de poziționare în mai multe dimensiuni sunt perfecte pentru tapet, covor de stabilire, parchet laminat, taieturi verticale, arcuri, caramida, tigla, lemn, sticlă, piatră, construcții și proiecte de inginerie.

Culoare:Photo Color

Material:aliaj de Aluminiu

Conținutul Pachetului:

1 x riglă de măsurare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: Dienmern