De Col Uterin Coloanei Vertebrale Lombare Liniștitor Pad Suport Spate Targă Vertebrale, Postura Corectă Masaj Spate Cracker Coloanei Vertebrale Relief Relaxați-Vă Gâtul

Frumusețe & Sănătate

s17511

În stoc

75.29lei
125.45lei

Descriere:

Stând într-un scaun de birou toată ziua este incomod.Dureri de spate cronice pot provoca migrene, stres, și afectează starea ta de spirit.Grija pentru corpul tau elimina tensiunea în gât și spate, folosind această targă de zi cu zi.La doar zece minute de utilizarea regulată îmbunătățește postura, promovează relaxare, și crește flexibilitatea.Recomandat de chiropracticieni, terapeuti fizice, și antrenori personali din cauza dovedit capacitatea de a crește mobilitatea și de a promova vindecarea.Ferm și flexibil piroane din polietilenă de înaltă densitate spumă EVA oferi beneficii de sănătate de un masaj , și designul curbat se potriveste confortabil în spate când te vei culca, oferind o ușoară întindere a inversa efectele de efortul fizic.

Despre acest produs:

1. Instant relief de - a Calma spate și dureri de gât și de a ușura dureri musculare cu un liniștitor presopunctura întinde în doar zece minute pe zi.

2. Rezultatele pe termen lung - Ajuta la vindecarea durerii cronice, sciatica, stenoza spinala, sau dureri cauzate de o hernie de disc.

3. Calitate profesională - de Încredere de chiropracticieni, terapeuti fizice, personale și de formatori pentru utilizarea de zi cu zi.

4. Construcții durabile - Firma de spumă eva material vă ajută să slăbiți tensionată muschii lombare și nu se va rupe sau se înmoaie.

Caracteristici:

1. De Înaltă Calitate:

De Înaltă Calitate Extra Greu Dens De Spumă Eva Cu Unic În Formă De Picătură Dovedit Design.Noi Folosim Doar cea Mai înaltă Calitate din Spumă EVA Disponibile, care este Moale la Atingere Încă Greu și Dens pentru a Nu Zdrobi Sub Greutate.

2. Cu Ușurință Și În Mod Eficient Spinarii Decompresia:

Spate Targă Perna poate fi folosit pentru a obține o gamă completă de masaj de activități prin apăsarea unor puncte specifice profund.Ajuta la ameliorarea dureri de spate, corectarea posturii dezechilibru, slăbiți tensiunea generatoare termen de fibre musculare, reduce presiunea, și alungit coloanei vertebrale.

3. Unica Formă De Picătură Dovedit Design:

Unic Țepos Picătură în Formă de Design Eficient Ajunge Adânc și se Întinde de Sus și de Jos a spatelui Muschii Complet.Conturul de-a Lungul Centrul a fost Conceput Special pentru a Ajuta la Alinierea Măduvei Spinării Când este în Uz.

4. - Ți trăiești Sănătos și Activ de Viață: Ia postura de terapie, dureri de spate relief, de somn profund, și îmbunătățirea mobilității cu Targa Perna care este proiectat pentru a ajuta să vă bucurați de viață.

5. Multe Utilizări: puteți găsi multe utilizări pentru Spate Targă Perna inclusiv: Masaj la Picioare, Picioare de Ridicare, Lift Gât și Stretch, Suport pentru Scaun

6. Calma Durerea de Spate în mod Natural: Calma Durerea de Spate în mod Natural, fie că suferă de sus, de mijloc, sau dureri de spate mai mici, sunteți în stare să vizeze zona de durere de întindere și introducerea progresivă de extensie a coloanei vertebrale.Ușor, va fi capabil de a realinia coloana vertebrală și de a elimina durerea.

Caietul de sarcini:

Culoare: Roz, Albastru, Violet, Gri

Material: TPE EVA

Greutate: 0.4 kg

Dimensiuni(Lungime*Latime): 30*24.5 cm/11.8*9.6 inch

Pachetul Include:

1buc * Înapoi Targă Perna

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Caracteristica 5: De Col Uterin Coloanei Vertebrale Lombare Liniștitor Pad
  • Nume De Brand: AFONSOART
  • Tip De Element: Masaj & Relaxare
  • Cerere: GÂT
  • Caracteristică 3: masaj gât
  • Numărul De Model: cy0
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristică 4: Înapoi targă
  • Caracteristică 1: Pernă Pentru Gât
  • Material: Spuma De Memorie
  • Caracteristică 2: gât targă