Doctor 4 Culoare Hipertensiune Terapia cu Laser Ceas Tensiunii Arteriale Rinita LLLT Zahăr Dispozitiv

Frumusețe & Sănătate

s32829

În stoc

1 061.92lei
2 528.37lei

Medicul Hipertensiune Terapia cu Laser Ceas Tensiunii Arteriale Rinita LLLT Zahăr Dispozitiv

Funcția mecanism

Adoptarea 650NM laser neinvaziv iradia pe puntea nazala de țesut.Pentru a activa și reparații celulare ale mucoasei,viteza circulației sanguine locale și de a ajuta pentru a absorbi exudat inflamator și edem, în mod Fundamental a se îmbunătăți imunitatea și detoxifiere si metabolismul pentru a trata tipuri de rinita boli.

Indicații :

Laser Semiconductor tratamentul instrumente se aplică tratamentul de hyperviscosemia, hiperlipidemie, boli cardiovasculare și cerebrovasculare ischemice boli si rinita.

Rinita alergică, rinită cronică, nasosinusitis, rinită, otită medie, tinnitus, faringite cronice.

Aghiotantul terapie pentru a reduce vâscozitatea sângelui, reduce grăsime în sânge și boli cardiovasculare.

Ureche aplicator indicatii : Otite, surditate, tinitus, Menieres sindromul

Ce efecte de culoare diferite lumini laser?

Lumina galbenă adopte 590nm de înaltă eficiență emițătoare de lumină lungime de undă.După specifice galben lumina este aplicat pe piele, are un efect activ de accelerarea circulatiei sanguine, activarea celulelor și stimularea excitabilității celulare.Se poate promova sinteza de colagen, de a spori pielii fibre de colagen și fibre elastice, și calma pielea.Și rolul de albire a pielii

Lumina albastră poate juca un rol în sterilizare și anti-inflamatorii pentru a îmbunătăți suprafața pielii.Ea are un efect bun în tratamentul de acnee și acnee rozacee, și se poate trata rapid și eficient acnee inflamatorie.Blu-ray este un fel de mare puritate, foarte penetrant, dar nu dăunătoare la normal.Lumina de piele, astfel încât nu există nici o deteriorare a pielii, fara efecte secundare.

Roșu cu Laser a Activa Metabolismul: scăderea Tensiunii Arteriale și de a Îmbunătăți Fluxul de Sânge.Înaintarea în vârstă și un stil de viață nesănătos de a spori posibilitatea ca colesterolului și a altor grăsimi în sânge construi pe pereții vaselor și, astfel, afecta oxigen și oferta de nutrienți a organelor noastre.Vasoconstricție duce la metabolice și tulburări ale microcirculației, care la rândul său duce la boli cardiovasculare și cerebrovasculare, hipertensiune arterială, diabet zaharat, accident vascular cerebral etc.

Lumina verde Laser: îmbunătățește funcția,comportamentul și celule de elasticitate al acestor celule, precum și alimentarea cu oxigen.

Lumina Laser activeaza diferite enzime și se descompune redundante de grasime in sange.Crește cantitatea de oxigen în sânge, stimulează metabolismul și îmbunătățește procesul de peroxidare lipidică pentru a reduce colesterolul din vasele de sânge.

Stimuleaza producerea colagenului din derm a pielii.Elasticitatea și rezistența pielii sunt, de asemenea, îmbunătățită în mod semnificativ.

Iradiere cu Laser tratament

(1) Înainte de tratarea cu iradiere, loc lumina nas-plug în afara tratament cu laser cap, apoi a pus capul de tratament în cavitatea nazală, împinge "trecerea" sau butonul "mode" buton pentru a regla.Pacienții pot alege cele mai potrivite de putere în funcție de habitus.

(2) împinge Continuu "sincronizare / de alarmă" buton pentru a seta timpul de tratament.Timpul de tratament poate fi de 10 ~ 60 de minute.30 de minute de tratament este în general recomandată, 15 minute pentru fiecare cavitatea nazală.Instrumentul oferă un sunet zumzet când se termină iradiere, arătând sfârșitul tratamentului.Se taie automat cu laser de ieșire, intrarea în starea de așteptare.

(3) Cursul de tratament: o dată pe zi, fără limită de timp (în general, tratarea cu iradiere în seara este recomandat), 7-10 zile este un curs si intervalul dintre cursuri terapeutice este de 5-7 zile.

(4) Pune capul de tratament în nară pentru a iradia cavitatea nazală, plasa de sârmă în jurul valorii de urechi pentru a preveni

Contraindicație:

Persoana care suferă un infarct miocardic acut, accident vascular cerebral sau boli cu tendință hemoragică este interzis să folosească acest instrument.

Păstrați laser departe de zona pupilei atunci când laserul radiază.

Pachet :

1*principalele aparate+1*aplicator nazal+1*ureche aplicator+1*conexiune cablu+1*adaptor +1*manual de carte.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: HLKGO
  • Culoare: Ca mențiune în Imagini
  • Lățime Produs: 2.5 In
  • facilitate4: Îmbunătăți Funcția Cardiorespirator
  • feature1: Laser Sinuzita Aparate Terapeutice
  • Origine: China Continentală
  • Cerere: Mână
  • Înălțime Element: 7 in
  • Model: HLKGO-WS11H
  • feature3: Hipertensiune Arterială Grăsimi Zahăr Tratament
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • feature2: Diabet Semiconductoare Tratament