Masina compacta de Aer Garnitura si Glow Plug Kit 7Pcs de Economisire a Energiei Durabile Materiale Eficiente de Încălzire pentru Chinezi Diesel Încălzire

Echipamente Electrice

s16847

În stoc

59.39lei
100.65lei

Caracteristici:

*De înaltă Calitate Material: Realizate din durabil și practic material de înaltă calitate, asigurând o utilizare de lungă durată.

*Compact și Ușor: Cu dimensiunile sale compacte și ușor de design, aceasta masina de încălzire a aerului kit-ul este ușor de instalat și nu va adăuga o povară suplimentară pentru vehiculul dumneavoastră.

*Economie de energie: Aceasta masina de încălzire a aerului kit este proiectat cu caracteristici de economisire a energiei, oferind eficiente de încălzire, în timp ce reducerea consumului de energie.

*Încălzire rapidă și de Înaltă Rezistență la Temperatură: De garnituri și filtre, împreună cu 12V de preîncălzire pin plug, oferă încălzire rapidă și de înaltă rezistență la temperatură, asigurând rapid și eficient de încălzire în mașină.

*Condiții de siguranță și de Mediu: Cu o excelentă rezistență chimică și de radiații, pentru organismul uman, aceasta masina de încălzire a aerului kit oferă o siguranță și ecologice soluție de încălzire pentru vehiculul dumneavoastră.

Caietul de sarcini:

Numele Parte:De Aer Masina Garnitura+Glow Plug Kit

Material:Nitrura De Siliciu+Plastic

Dimensiuni:Cum arată

Culoare:Multicolor

Putere: 2-5KW

Tensiune: 12V

Pachetul De Conținut:

1x Glow plug

2x 2KW Garnitura

2x 5KW Garnitura

1x Filtru

1x Cheie

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală