Rezistent la apa Releu Cablaj 12V/24V Soclu Releu Auto 4pin Releu Auto Cu Centralizare pe Soclul Releului Și Cablajul

Echipamente Electrice

s26099

În stoc

17.70lei
35.44lei

Caracteristici:

Sute de utilizări includ - starter reziliere, plafoniera monitorizare, portbagaj lansare, schimbare de polaritate, putere ușa de blocare/de acționare,

Schimba scăzut de curent de ieșire de curent mare, se adauga aprindere/accesoriu ieșiri, control motoare/alte electronice,

Este de asemenea potrivit pentru masina folosi pentru control, alarmă, claxon, faruri, etc.

Nume Produs: Releu Auto

Culoare: Negru

Bobina De Putere (W): 1.8

Aplicatie: masina de dispozitiv de control

Greutate; 60g

Dimensiuni: 2.8*2.8*2.5

Lista De Produse

1*Releu

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Fiabile Materiale】releu Auto este protejat de Cu-AG-Cr punct de contact aliaj cupru roșu supracurent cu viață mecanică depășește 10.000 de cicluri.Deci, este foarte durabil și rezistent la uzură.

2.【Zi de Siguranțe de Design】Aceste mare curentă aplicații sunt ușor de manipulat de către mașină releu.Siguranța sa de design, care are o mare 40A bobina de capacitate, îl face mai sigur și mai convenabil de a opera.

3.【Curent mare de Ieșire】Impermeabil la priza releului adaugă aprindere/accesoriu de ieșire pentru a controla motoare/alte dispozitive electronice.Se schimbă scăzut de curent de ieșire de la un curent mare.

4.【Mare Durablity】soclul Releului auto are un superior compozite carcasa.Se efectuează admirabil în vreme rece și rece a motorului.Nivelul său de valabilitate este foarte mare.

5.【Pentru Orice Ocazii】Releu cu un ham este folosit în aproape orice dispozitiv pentru multe aplicații electronice auto.Exemplele includ sirene auto, pornire de la distanță, lumini de ceata, sistem audio stereo, ventilatoare, faruri HID, ușile, aer coarne, și mai mult.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală