Copii De Verificare Bord De Lemn Pentru A Face Lista De Verificare De Bord Pentru Copii Refolosibile Sarcina Consiliului De Clasă Acasă Portabil Lista De Verificare

Educație Și Rechizite De Birou

s16368

În stoc

26.69lei
48.55lei

Organizează-ți viața cu Lista Chart!Preia controlul de sarcini, fie că este vorba de muncă sau de sărbători.Conceput pentru a fi durabil și prietenos cu utilizatorul, acesta poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp de către oricine, de la prescolari la profesioniști.

Caietul de sarcini:

Nume: Pentru A Face Lista De Diagramă

Material: lemn

Lista De Ambalare:

1* Lista De Verificare Sarcina Bord

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Conceput pentru Utilizarea de zi cu Zi: Conceput special pentru utilizarea de zi cu zi, Lista noastră de A Face Diagramă vă pot ajuta să fiți mai productiv.Asigurați-vă că se face totul, și de a menține organizația în viața ta.

2.Fiabile și Durabile : robust Fabricat din basswood, acest reutilizabile Pentru a Face Lista de Diagramă este practic indestructibil și asigură o lungă durată de calitate.Păstrați-vă sarcinile și obiectivele organizat fără a fi nevoie să-l înlocuiască prea curând.

3.Montaj mai Multe Locuri: de a Spori copilului dumneavoastră sarcină abilități de management cu Lista Chart.Conceput pentru creșă, grădiniță, acasă și la serviciu setări, se potrivește perfect în orice spațiu și ajută la dezvoltarea importante aptitudini organizatorice.

4.Utilizare multipla: Modernizarea munca, de studiu, de vacanta, sau temele cu acest versatil Pentru a-Do Lista Chart.Perfect pentru adulți și copii, ajută-și organiza sarcinile și urmări progresul pentru a optimiza productivitatea.Prioritiza sarcinile și de ședere pe partea de sus de obiectivele tale.

5.Cadou unic: vă Rugăm să cei dragi cu un cadou excepțional.A-și exprima afecțiunea cu această Listă Pentru a Face Grafic, perfect pentru vacanțe, zile de naștere și sărbători de familie.A le ajuta să rămâneți organizat și motivat ca ei aborda obiectivele de zi cu zi și sarcini, și să le știu cât de mult îți pasă de ei.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală