2 buc Hârtie Colț Rounder Punch Tool Kit de Tăiere Hârtie DIY Meșteșug Perforator Pentru Birou, Scoala

Educație Și Rechizite De Birou

s16781

În stoc

19.83lei
29.15lei

1. Durabil și robust carcasa este bine prelucrate, care este buna pentru o îngrijite și curate aspectul.Kraft card lama de tăiere este destul de ascutite pentru a asigura precizie de tăiere pentru confort maxim și utilizarea vechi.

2. Acest compact 4mm raze colț rounder cutter vă va oferi 4 mm, colturi rotunjite, care este mare pentru hârtie DIY proiecte de artizanat.Colț rotund mic și robust design se potrivește perfect în mână și dând un plus de vitalitate pentru creatiile tale.

3. Această cărți de vizită colț rounder pumn este proiectat cu un colector de bază sub cutter.Se poate colectează hârtie mărunțită, care pot fi îndepărtate cu ușurință distruse pentru curățare după fiecare utilizare.

4. Adăuga atinge de finisare pentru toate dvs. de fotografii, cărți și amintiri cu multi-dimensiune colț rounder

5. Este simplu de utilizat și se va face clare și perfecte decupaje din stratificată, carton, hârtie album, fotografii, cărți de vizită, pergament și mai mult.Mic colt rotunda pumn este potrivit pentru utilizarea în birou, la școală, acasă și fotografie de studio.

dimensiune: 12.60 x 9.80 x 2.69 cm

Material: otel Inoxidabil, plastic

culoare: verde+negru

Conținutul Pachetului:

2 x Colț Rounder

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală