Iepure Drăguț Scobitoare Cutie De Depozitare Ata Dentara Recipient De Lux Lumina Organizator Cutie De Plastic Scobitoare Cilindru Restaurant Cutie

Frumusețe & Sănătate

s15463

În stoc

12.40lei
19.07lei

Caracteristică:

Măiestrie rafinat și design simplu, este la modă, decor minunat pe birou.

Design rezistent la praf cutii de depozitare cu capace detașabile se potrivesc pentru a menține umezeala și praful.Culoare si luciu este luminos, neted atinge.

Perfect pentru catering și petreceri, și poate fi ușor plasat pe masa sau zona de alimentatie.Utilizate pe scară largă în acasă, de afaceri, restaurant, coffee shop.

Ideal pentru casa, bucatarie, restaurant, bar, cafenea, etc. Potrivite pentru decorarea ca accesorii de petrecere, le folosesc ca dvs. drăguț cocktail sau o petrecere de lux scobitori, bastoane ambarcațiuni, aperitiv servere, degustare de vinuri,fructe ponturi.

Conceput special pentru bile de bumbac, machiaj tampoane, scobitori, rujuri, lac de unghii, burete de machiaj, cosmetice, bijuterii.

Descriere:

Nume produs:Scobitoare Cutie de Depozitare

Material:PC

Dimensiuni:Inaltimea de aproximativ 12,5 cm/4.92 în;diametrul Exterior aproximativ 6,6 cm/2.6;diametru Interior de aproximativ 4,5 cm/1.77 în

Culoare: ca imagine afișată

Pachetul Inclus:

1buc Scobitoare Cutie de Depozitare

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat pe poze.

2. Te rog, iartă-1 cm/0.39"-3 cm/1.18" măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: HNKMP