Scalp Aplicator Lichid Pieptene Pentru Par Tratament Scalp Ulei Esential De Lichid De Ghidare Masaj Pieptene Parul Ser Creștere A Aplica Ulei

Frumusețe & Sănătate

s16988

În stoc

23.33lei
35.92lei

Caracteristici:

1.Lichid multi-funcție perie de păr în fereastră vizibil,ulei de păr aplicator este proiectat pentru a utiliza grăsime și produse acvatice (cum ar fi esența, ulei esențial, etc.) pentru a pătrunde în rădăcina părului și masează scalpul, cu un maxim prin fereastră vizibil, puteți ști cât de mult lichid este lăsat în ea, astfel încât să prevină revărsarea și deșeurilor și pentru a evita confuzia.

2.Masaj și lichid de aplicare în același timp,profesionale lichid ghid pieptene este ușor de utilizat.fără aplicarea manuală, esența lichid poate fi cu exactitate a introdus în rădăcina firului de păr, făcându-l potrivi mai bine pe scalp și de a promova circulația sângelui din cap.rulare înainte și înapoi pe scalp și apăsând pe capac moale de design poate accelera fluxul de lichid.

3.Ușor de înțeles și de a efectua,suprafața părului și scalpului aplicator pensula este conceputa cu sistem anti-alunecare benzi, permițându-vă să înțeleagă cu ușurință corpul tau.buna lichid de descărcare de gestiune, subțire și ușor, ușor de transportat.nostru piepteni sunt concepute pentru toate tipurile de păr și texturi.

4.Anti scurgere și servicii satisfăcătoare,marginile sunt concepute pentru a fi închise ermetic și nu permite lichidului să se extindă sau scurgere.

5.De înaltă calitate: realizate din durabil și rezistent la apa de materiale, cum ar fi abs și oțel inoxidabil rolling ball, puteți fi siguri că aplicator rămâne igienic și curat pentru fiecare utilizare.

Caietul de sarcini:

100% de brand nou de calitate.

Nume produs:Scalp aplicator

Material: ABS

Culoare: Ca imagine arată

Dimensiune:8.2 cm/3.3 în*3cm/12v

Cantitate:1 Buc

Pachetul include:

1 Buc Scalp aplicator pensula, picurator

Notă:

1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat pe poze.

2.Te rog, iartă-1 cm/0.39"-3 cm/1.18" măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: PCWFKEF