4 Buc De 90 De Grade Poziționare Pătrate Unghi Drept Cleme De Prelucrare A Lemnului Tâmplar Instrument Colț De Prindere Pătrat

Hardware

s13588

În stoc

119.82lei
260.45lei

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

90-gradul de poziționare a produselor patrati, folosind de înaltă calitate din aliaj de aluminiu de structura, poate asigura cea mai buna durabilitate si lumina de utilizare.Foarte rezistent la coroziune.

La unghi de 90 de grade pătrat instrument poate folosi cu ușurință de 90 de grade unghi drept produse din lemn și de a salva timp.Unghiul nostru clemă corpuri sunt esențiale pentru a asigura echilibrată a rezultatelor proiectului.

Tamplarie dreapta-unghi de prindere set profesional este utilizat pentru asamblarea și DIYing cutii, sertare, dulapuri, rame, mobilier dulapuri, etc.

Unele dulgheri chiar găsi că este foarte util să le includă în program și corpuri de iluminat.Adeziv de muncă, dar poate, de asemenea, mâner complex rack de vin locul de muncă, și de a ajuta pulverizare în procesul de adeziune.

Culoare:Rosu

Material:aliaj de Aluminiu

Dimensiune:12x12cm

Conținutul Pachetului:

4 * unghi drept clemă jig

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Material: Alte
  • Origine: China Continentală