Microscop pentru Copii 1200X Știință Kit de Kit Experimente pentru Copii Microscop STEM Proiect de Jucărie Cu LED-uri de Lumină Incepator Microscop

Măsurarea Și Analiza Instrumentelor

s13140

În stoc

71.64lei
102.35lei

Microscopul pentru copii oferă de înaltă mărire și 5 modificări de culoare pentru a îmbunătăți experiența de observație în funcție de diferite obiecte și medii.Perfect pentru petreceri și ca un cadou, acest microscop este sigur de a declanșa o dragoste pentru știință în orice copil!

Caietul de sarcini:

Nume produs: pentru Copii de înaltă definiție microscop

Produs material: ABS, componente electronice

Dimensiune produs: (aprox.)8.5*14*25cm/3.35*5.51*9.84 cm

Greutate produs: despre 449g

Putere de modul de alimentare: baterie AA*2 (baterie furnizate de tine)

Ambalaj: fereastră cutie de culori

Lista De Ambalare:

Microscop*1

Specimen autocolante*6

Colecția de sticlă*2

Slide*8

Specimen cutie*2

Penseta*1

Capac de sticlă*6

Proba colector*3

Animale și plante exemplare*4

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Lumina de Umplere inteligentă: Cu sistem inteligent de lumini LED, care se adaptează luminozitatea la diverse probe și împrejurimi, microscop oferă vizibilitate clară de celule și microorganisme în condiții de lumină scăzută.

2.Accesoriu Cognitive: să Încurajeze curiozitatea copilului dumneavoastră cu copiii noștri microscop.Mări de până la 1200x și respectați-i de mirare ca celulele de plante, păr de animale, și aripi, ceea ce a dus o iubire timpurie pentru știință și cunoaștere.Descoperiți lumea nevăzută.

3.Experiență îmbunătățită: Alege culori diferite pentru a observa diferite obiecte și de a crește interesul și diversitatea de observații.Acest copii microscopul vine cu 5 culoare schimbare de filtre pe care le puteți folosi în funcție de propriile preferințe.

4.Optim de Claritate: Acest copii microscop caracteristici de înaltă calitate, lentile optice care îmbunătățesc efectul și experiență de observare.Puteți obține clar, stabil și imagini realiste cu înaltă precizie sistem de focalizare.

5.Cadou rafinat: Îmbunătățirea pasiune pentru știință în copii cu microscopul, un ideal educațional cadou pentru orice microorganism entuziast.Perfect pentru acasă sau la școală, este un unic și interesant de naștere sau de Crăciun cadou sau favoare partid.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Raport De Mărire: 500X & Sub
  • Nume De Brand: VAHIGCY
  • Origine: China Continentală