De înaltă Precizie Infraroșu Unghi Drept cu Bule de Nivel Mini Profesionale de Calitate Durabil 20M Distanta de Nivelare Unghi Drept Instrument

Măsurarea Și Analiza Instrumentelor

s28562

În stoc

35.58lei
52.34lei

De înaltă Precizie Infraroșu Unghi Drept Nivel cu Bule poate ajuta să vă îmbunătăți eficiența de lucru și precizie într-o varietate de proiecte.

Obiectivul orizontal și vertical, în același timp, face munca ta eficientă și precisă.Nu mai presupunerile sau plictisitor de măsurători.

Mare cadou pentru soții, tații, meseriasi, dulgheri, și entuziaști DIY!

Nu ezitati, pentru a primi al tău și începe de măsurare și de lucru cu exactitate.

CARACTERISTICI

Profesionist Instrument de Nivelare: infraroșu cu laser și orizontală bubble dispozitiv asigura o măsurare precisă și Unghi de precizie.Un singur clic pentru a nivelul de orizontale și verticale, eliminand inexacte greoaie de măsurare de lucru.Este foarte potrivit pentru instalare pe perete, de stabilire faianta, usi si ferestre de instalare, rama foto de instalare, mobilier, decor, etc.

Distanta: HD infraroșu cu laser poate proiecta fasciculul pe suprafața care urmează să fie măsurate, cu o proiecție distanță de până la 20 de metri, făcându-construcția simplă și cu mai mare eficiență.Puteți să-l configurați, vertical, orizontal, sau amândoi, împreună, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Durabil de Calitate: Realizate din ABS, material de inginerie, este robust, rezistent la uzură, și suficient de durabil pentru a rezista la medii dure.Compact și portabil, ușor de a transporta în jurul valorii de cu tine.

Ușor de utilizat: egalizare este ușor de utilizat și poate fi ușor configurat și ajustate.Ea are, de asemenea, o nivelare cu bule de proiectare pentru măsurători precise, versatil pentru o varietate de aplicații, inclusiv de măsurare pereți, podele și tavane.

Hands-free de Utilizare: Acesta poate fi atașat la perete și eliberați-vă mâinile pentru alte sarcini.

Caietul de sarcini

Material carcasă: ABS

Culoare: Verde

Rază efectivă: 20m

Unghi: Unghi Drept

Dimensiune: 117*70*45mm

Greutate: 82g

Pachetul Include: 1 * De Înaltă Precizie Infraroșu Unghi Drept Cu Bule De Nivel

NOTĂ

Vă rugăm să permiteți ușoară erori de măsurare datorită măsurare manual.

Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare prezentate în imagini.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: isfriday
  • Tip: Vertical Si Orizontal Lasere
  • Origine: China Continentală
  • Modelul De Măsurare: 2 Linii