Lanț De Motocicletă Perie Lanț De Spălare Perie Scruber Instrument De Curățare Lanț De Bicicletă Scruber Perie Pentru Simple Și Practice De Curățare A

Ornamentale Și De Curățare Și Protecție

s128980

În stoc

16.18lei
35.96lei

În căutarea pentru un mod eficient și versatil instrument de curățare pentru bicicleta sau motocicleta lant?Uită-te nu mai departe decât Lanț de Bicicletă Perie de Curățare.Cu un design ergonomic si confortabil de prindere, acest Lanț de Perie este ușor de aplicat și are o largă aplicabilitate pentru o gamă largă de biciclete.Fie că sunteți un condimentată pasionat sau doar la început, acest Lanț de Motocicletă Perie este alegerea perfectă pentru a-ți ține lanț în stare de top.Deci, de ce așteptați?și experimenta beneficiile de Lanțul nostru Perie pentru tine!

Caietul de sarcini:

Nume produs: Lant de motor Perie

Material: ABS

Tip: Bicicleta/Motocicleta Lant

Culoare: Negru

Lista De Ambalare:

Lanț De Motocicletă Perie * 1

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Excepționale Lanț de Întreținere: motocicleta lanț de perie este proiectat pentru a curăța toate cele patru laturi ale lanțului cu peri lungi și 360 de grade perii rotative.Este o soluție ideală și simplă pentru întreținere de biciclete și motociclete lanțuri.

2.Efort de Curățare: Aceasta perie multifunctionala poate elimina în mod eficient mizeria si murdaria de pe motocicleta de lanț, roți dințate, și alte componente.Este ușor de utilizat și potrivite pentru diferite tipuri de biciclete.

3.Pe scară largă se Aplică: a face Upgrade motocicleta ta de întreținere cu greu și rezistent la uzură Lanț de Motocicletă Perie.Cu largă aplicabilitate, acesta simplifică viața ta prin curatare profunda pinioane, pedale si frana rapid și eficient.Sale durabile peri rezista la uzura, făcându-l o durată accesoriu care îmbunătățește dvs. de curățare de rutină.

4.Curățare Prietene: Lanțul Perie de Curățare este mic și ușor de transportat, astfel încât să puteți lua oriunde și ține lanț de motocicletă curată și netedă.Se potrivește confortabil în mână și nu ocupă mult spațiu în geantă.

5.Aplicație simplă: Nostru Lanț de Motocicletă Perie permite incepatori pentru a menține cu ușurință bicicleta lor lanț.Nici o experiență anterioară este necesar, doar câțiva pași simpli.Introduceți peria și rotiți pedala pentru efort de curățare și de îndepărtare a grăsimii.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală