Clar Acrilic Pixuri Creioane Titular de Bază Magazin de Papetărie Cutie de Depozitare Versatil Instrument de Scris Titularului de Caz pentru Activitatea Școlară

Accesorii De Birou & Organizator

s171371

În stoc

107.94lei
133.25lei

Caracteristici:

OOTDTY

Acrilic Suport Stilou: Clar și transparent, rama suport pentru pix pentru birou este din material de calitate, rezistent si durabil.Cu compartimente pentru a stoca element pentru a face desktop-ul curat și ordonat.

Mulit-scop: Această bază de acril suport stilou creion nu este doar perfect pentru depozitare pixuri și creioane, dar, de asemenea, de mare ca machiaj perie titular de apă și deține plante, flori, marker și etc.

Design Modern: Acest creion pentru birou este cu cadru transparent, ușor pentru a vedea ce este în interiorul birou suport pentru pix, nu este nevoie să sape prin birou pentru a afla accesoriile pe care doriți.

Ușor De Curățat: acrilice pensula de machiaj titularii este rezistent la apa, foarte usor de curatat, puteți să-l spălați și uscați-l cu o cârpă de bumbac, make-up perie va arata îi place de noi din nou!

Despre Dimensiunile: trei straturi de acril suport stilou este de aproximativ 27x14x16cm/10.62x5.51x6.29inches, sunt 6 dimensiuni stilou titularul opțional pentru a se potrivi diferite de nevoie.

Caietul de sarcini:

Material: Acril

Culoare: Clar

Dimensiune: aprox.27x14x16cm/10.62x5.51x6.29in

(Mai Multe Dimensiuni Detaliu, Te Rog, Vezi Foto.)

Pachetul Include:

1 buc Acrilic Suport Stilou

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală