Miros Rezistent Scurgere Cada Hidromasaj Plug Trim Kit Cu Dublu Orificiu De Preaplin Înlocuire Panou Hidromasaj Scurgere Kit Cu Fir

Îmbunătățire Acasă

s12110

În stoc

153.89lei
269.96lei

Construit solid din alamă și oțel inoxidabil, acest periat cadă scurgere kit de conversie oferă rezistență și durabilitate de lungă durată pentru o utilizare de lungă durată.

Această Nichel Periat Cadă Scurgere Trim Kit vine cu un adaptor filetat pentru a se potrivi 1-3/8inch și 1-1/2inch cadă de scurgere a deșeurilor, făcându-l o alegere versatil pentru aproape orice hidromasaj.

Acest tub de scurgere kit este foarte usor de utilizat - doar împinge deschide și închide de scurgere

Proiectat pentru instalarea rapidă și ușoară, acest periat cadă scurgere și preaplin kit dispune de un 1-3/8inch NPSM fir pentru a se potrivi cele mai multe cadă canalizare, și un 1-1/2inch NPSM fir adaptor pentru un plus de versatilitate.

Kit-ul include, de asemenea, adaptor filetat bucse, saibe, două gaura de preaplin panou, și două de 1/4inch-20 UNC panoul de șuruburi pentru montarea completă soluție.

Culoare:Argintiu/Negru

Material:Alama + inox

Conținutul Pachetului:

2 x filet bucșa

2 x mașină de spălat

2 x două găuri panou

4 x șurub

2 x picurator

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală