Creion Pentru Birou Din Lemn, Suport Pentru Pix Pentru Desktop Auto Asamblarea Pen Organizarea Pahar Pentru Pensule Carioci Creion Fântână

Accesorii De Birou & Organizator

s111380

În stoc

49.02lei
98.05lei

Organizați-vă munca cu acest creativ proiectat Birou Mesh Suport de Creion.Realizate cu măiestrie bine, este ușor de transportat și perfect cadou practic pentru oricine.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: 11.1x11.7x17.5 cm/4.37x4.61x6.89 cm

Material: Lemn/metal

Lista De Ambalare:

1 set de Baschet stand suport stilou

Notă:

Stiloul și mici de baschet din imagine nu sunt incluse!

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Stabil și la Îndemână: Dispunând de un lemn și de metal-ca să construiască, baschet stilou titularul asigură longevitatea.Construcției ușoare permite pentru care transportă ușor, făcându-l accesoriul perfect pentru muncă sau pentru a juca.

2.Design unic: baschet stilou titularul flaunts un design creativ de a face un ochi-prinderea plus la orice birou.Sale unice de baschet uite adaugă o notă de distracție, care este perfect pentru afaceri lucrătorilor și baschet entuziaști în căutare de unele de design și proiectare pentru munca lor.

3.Design unic: Acest metal suport de creion este netedă și fără pete, cu nici un miros sau culoare decolorare.Acesta are și o măiestrie care seamănă cu o minge de baschet, adăugând o notă de distracție și creativitate la birou.

4.Multi-Scop de Stocare: aranjeaza-ti biroul trebuie să-haves în nostru de baschet suport stilou pentru a moderniza munca ta și de a excita creativitate.Această plasă suport de creion adăpostește creioane, radiere, markere, foarfece, și chiar stilouri, toate la îndemână.

5.Divertisment de Eficiență: Ridica munca ta cu acest baschet stilou titularul, concepute pentru a organiza papetărie și oferă mini baschet distracție.Un excelent cadou practic pentru zilele de naștere, ziua Recunostintei si de Craciun, exprimă-ți pasă și urări de gifting acest creativă organizator.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală