Mouse Pad Mat XL XXL Big Mouse Pad 35.4 X 15.7 X 0,12 In Universul Galaxy Stele Big Planet Tastatură de Calculator Mouse-ul Mat Birou Pad

Accesorii De Birou & Organizator

s120448

În stoc

31.18lei
44.58lei

Dimensiuni mari: Mouse pad,Dimensiunea este de 35.4x15.7x0.12 inch(LxWxH)face ofere suprafață mai mare se potrivește atât pentru tastatură și mouse-ul.

Ultra-suprafață netedă, face exceptie de urmărire de performanță și cu scopul de precizie, optice și laser.

Stabilitatea este foarte bună și Non-alunecare de cauciuc material de bază, care oferă prindere greu prevenirea alunecare sau deplasare a mouse-pad.Portabil și durabil

7 dimensiuni potrivite pentru cele mai multe spatii de joaca si stiluri

[Ecologice si Non-toxice] - mouse pad-ul este fabricat de înaltă calitate material Eco-friendly.Când ați primit mouse-pad, dacă orice întrebare, vă rugăm să contactați cu noi pentru a rezolva pentru tine, multumesc

● Acest mouse pad acoperă zona de tastatura de dimensiune completă și mouse-ul, oferind o multime de cameră pentru gaming profesionist sau munca de birou.

Conținutul Pachetului:

● 1×Mari Mouse Pad

De Control Netede:

● Textură fină suprafata mouse pad oferă o combinație unică de viteză și de control pentru mouse-ul de senzori.Ideal pentru jocuri pe calculator sau de zi cu zi de calcul sarcina.

Funcționarea Stabilă:

● Partea de jos a mouse-pad este cusute împreună cu non-alunecare de cauciuc de bază.Nu te distras de alunecarea mouse pad-ului atunci când lucrați sau vă jucați jocuri.

Delicat Marginile Cusute:

● Noastre mouse pad caracteristici durabile marginile cusute pentru a preveni mouse pad de la degradează și degumare.Ea îmbunătățește, de asemenea, estetic și durată de viață de mouse pad.

● Acest mouse pad este facut din materiale de mediu pentru a asigura siguranța dumneavoastră de sănătate.Acesta este non-toxic și în condiții de siguranță pentru a utiliza.

Caracteristici:

● Proiectat de către hackeri, o mare de a utiliza pentru gaming/birou de lucru.

● Suporta tastatură completă de dimensiuni, cu mai mult decât suficient loc pentru mouse-ul.

● Frecare redus: suprafață Netedă pentru VITEZA si CONTROL.

● Anti-alunecare de cauciuc de bază.

● Rezistent la uzura material suprafață.

● Optimizat pentru diverse senzori de mouse-ul și sensibilitățile.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală