60pcs față-verso Invizibil Autocolant Adeziv Transparent Traceless Bandă de Etanșare

Educație Și Rechizite De Birou

s1044

În stoc

1.04lei
1.37lei

Caracteristici:

OOTDTY

de brand nou și de înaltă calitate

DUBLU ADEZIVĂ.Dublă față-verso bandă autocolante este utilizat pe scară largă pentru pachetul de etanșare, ambalaj cadou, consumabile de uz casnic de montare, foto, decoratiuni de perete, DIY meserii artistice, imagini de fixare autocolante, și mai mult.

TRANSPARENT, FĂRĂ URME.Acest clar-side dublu traceless banda este ușor pentru a elimina și nu va deteriora peretii sau suprafețe cu sau fără adeziv stânga.Este ușor de tăiat la dimensiunea corectă și lungime ca nevoile tale.

ADEZIV PUTERNIC, UȘOR DE UTILIZAT.Transparent de etanșare autocolante este super adeziv, potrivit pentru diverse suprafete, plastis, metal, usi de lemn, țiglă de perete, de pardoseală din ceramică, sticlă de geam, a simțit bord, hârtie pentru caz, de primăvară cuplete, componente electronice instalarea, etc.

DE ÎNALTĂ CALITATE, DURABIL.Premium eco-friendly mare de adeziv, rezistent la apa, rezistent la temperaturi foarte durabil.Se potrivesc pentru cele mai usoare sau grele elemente de lipire sau fixare, cum ar fi covorul, de mari dimensiuni rama foto agățat, pardoseală de lemn număr de semne, etc.

DE UTILIZARE MULTIPLE.Perfect pentru casa bucatarie, baie, garaj, depozit, școală DIY proiecte de artă, atelier, birou sau uz industrial.pentru Cazul ambalate pentru convenabil de utilizare și depozitare.

Caietul de sarcini:

Culoare: Transparent

Cantitate: 60 Buc/Pachet

Material: PVC+Adeziv

pentru Cazul Dimensiune: Aprox. 1.8x5.8cm/0.71x2.28in

Greutate: Aprox. 50g

Pachetul Include:

1 Pachet Bandă Dublu adezivă Autocolante

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: W89C5AC107899