Ureche Curat Cercei Piercing Curățare Eliminarea Mirosurilor Ureche Grijă De Ștergere Miros Ureche De Îngrijire Parfum Pentru Piercing Îngrijirilor Pentru

Frumusețe & Sănătate

s103930

În stoc

20.92lei
41.83lei

Acest ureche cleaner este fabricat din material selectat, care asigură în condiții de siguranță și eficient de curățare.Este ușor de utilizat și are un efect de curatare bun, permițându-vă să-l folosească oricând.Perfect ca un cadou minunat pentru cei dragi care au o valoare de igienă personală.Spune la revedere de la acumularea de cerumen cu acest instrument la îndemână.

proprietăți

Denumire produs: Cercei Gaura de Curățare Ata

Tip: menta parfum, aromă de trandafiri

Dimensiuni: lungime de 12,3×lățime 6.8×înălțime de 3,8

Greutate: aproximativ 60/70g

Lista De Produse:

O: 70 de piese + 15ml soluție de curățare/aroma de trandafiri

SAU

B: 160 piese + 15ml soluție de curățare/aroma de trandafiri

SAU

C: 70 bete + 15ml soluție de curățare/aroma de menta

SAU

D: 160 bete + 15ml soluție de curățare/menta flavo

Vezi mai multe detalii despre produs

1.În condiții de siguranță Material: moale și durabil hârtie vârful nostru cercei gaură curat este ecologic si prietenos cu pielea.Selectate material asigură o curățare delicată de cele mai multe cercel dimensiuni și forme.

2.Ușurința de Utilizare: Realizarea ideal ureche igiena cu cercei gaură curat.Curățați cu ușurință ureche găuri prin scufundare curățarea cablului într-o soluție și trăgându-l încet.Bucurați-vă de o mai confortabil și igienic experiență cu usurinta.

3.Curăță delicat : cercei Noastre gaură curat conține un amestec unic de extracte de plante care curăță delicat și hidratează ureche piercing-uri, lasandu-le răcoritoare, sănătos și confortabil.

4.Favorabile Cadou: Ridica igiena joc cu acest ușor și eficient cercei gaură curat.Special concepute pentru bărbați și femei de toate vârstele, indeparteaza murdaria, resturile, și keratina acumularea de urechi străpuns.

5.Travel-Friendly Soluție: să Ia acest lucru ușor și compact cercei gaură curat cu tine, oriunde te duci.Efort curat cercei în aer liber, ca e simplu de transportat și ușor de utilizat.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală