1 buc Reutilizabile Ulei de Ricin Folie de Ambalaj Folie de Compresie Folie Auto Condiționat Îmbunătățirea Consumabile Pentru Mișcările Intestinului Digestie

Frumusețe & Sănătate

s113675

În stoc

20.02lei
29.01lei

Caracteristici:

1.Acest ulei de ricin pachet este o alegere bună.Este mai curat decât DIY ulei de ricin ambalaj.Nici un material gros poate absorbi grăsimea.Extern TPU strat de pachetul poate preveni scurgerile de ulei, pentru a evita scurgerile și păstrați-vă departe de poluarea cu petrol.

2. Confortabil și reutilizabile.Acest ulei de ricin geanta este fabricat de înaltă calitate, bambus, lana, libere de orice substanțe chimice, moale și hipoalergenic, care ajută pentru a absorbi tot uleiul de ricin și de a îmbunătăți de utilizare.

3. De relaxare și se bucură de ulei de ricin poate ajuta la îmbunătățirea de insomnie si alte probleme de somn, digestie, absorbție și defecare, și este propice pentru detoxifierea ficatului, stomacului, constipatie, rinichi detoxifiere, dureri articulare și musculare.

4. Acesta vă permite să vă bucurați de ambalaje de ulei de ricin, fără confuzie și de scurgere.

5. Uleiul de ricin pachetul include una pentru gât, Vă puteți relaxa la gât, de a promova circulația sângelui, reduce inflamatia.

Caietul de sarcini:

100% de brand nou și de înaltă calitate super.

Nume Produs: Ulei De Ricin Gât Wrap

Material: Aer tricot, bambus, lana

Dimensiune: 46.5*9CM/18.3*3.54 în

Culoare: Așa Cum Se Arată

Pachetul Include:

1 buc Ulei de Ricin Gât Wrap.

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat pe poze.

2. Te rog, iartă-1 cm/0.39"-3 cm/1.18" măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: AACAR