Accesorii Pentru Roborock S8 Pro Ultra S8 S8+ Principală Perie Laterală Filtru De Praf Sac Aspirator Robot Piese De Schimb

Electrice Friteuze

s374031

În stoc

86.79lei
108.51lei

Potrivit pentru Roborock S8+, S8 Pro Ultra Robot de Vid rulează la performanțe de vârf cu Piese de schimb. (Vă rugăm să confirmați modelul de robot înainte de a cumpăra.)

Cauciuc perie principală poate ridica praf și gunoi de la sol sau de covor, și apoi suge-l în dispozitiv de colectare a prafului cu o puternică aspirație.Efectul de curatare este mai bine, și de cauciuc perie principală nu este ușor să se împletească părul.

Curățați fiecare colțișor cu noastre inovatoare Perie Laterală, concepute pentru a ajunge la colțuri și margini ascuțite pentru o mai temeinică curat.

Respira ușor cu noastre de înaltă calitate filtru, care reduce praf, polen și alte alergeni în aer pentru o viață mai sănătoasă mediul de acasă.

Nostru cuprinzător pachet include tot ce ai nevoie pentru a păstra aspirator robot in forma de top: 2 Perii Principale, 4 Filtre, 6 Perii Laterale, 2 Saci de Praf, 1 Perie de Curățare.

Material: plastic

culoare: așa Cum se Arată

Conținutul Pachetului:

1 pereche role perii

2 x sac de praf

4 x filtru

6 x perie laterală

1 x perie de curățare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Accesorii Pentru Roborock S8 Pro Ultra S8 S8+ Principală Perie Laterală Filtru De Praf Sac Aspirator Robot Piese De Schimb

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală