Portabil Mini Mașină De Etanșare De Uz Casnic Din Material Plastic Sac De Etanșare Mașină Gustări Parte Piezoelectric De Căldură De Etanșare Mașină

Electrice Friteuze

s385124

În stoc

12.68lei
20.11lei

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

Informații de bază: a Făcut de înaltă calitate, material ABS, rezistenta la temperaturi ridicate.Acesta este conceput cu o protecție de blocare, atunci când nu îl utilizați, puteți bloca cu sistem de blocare pentru a proteja degetele de la un prejudiciu.Acesta este alimentat de 2 baterii AA (nu sunt incluse).

Comod si practic: acesta vă poate ajuta să închideți din nou pungă de mâncare.Ea nu numai că poate evita risipa, dar de asemenea, preveni dezvoltarea mucegaiului și menține prospețimea și gustul alimentelor.Această mașină de etanșare este potrivit pentru PP, PE, PVC și pungi, cum ar fi saci de cartofi cip, vid în pungi sigilate, biscuit pungi, pet, pungi alimentare, etc. (pungi de plastic sub 0,3 mm sunt recomandate).Potrivit pentru cele mai multe pungi de plastic, dar nu pentru pungi de hârtie!

Cum să utilizați: Apăsați etanșare pentru aproximativ 5 secunde și începe încălzire.Loc de geanta pentru a fi pecetluiți în mijloc și trageți-o încet la o viteză constantă.Cea mai bună utilizare distanța este de 2 cm, și cea mai lungă de utilizare distanța să nu depășească 4 cm.

Mic și portabil: spre Deosebire de tradiționale de sac vid captuseala, acest mini portabil de etanșare este de doar 5,5 cm lungime.Puteți pune-l în geantă și ia-l cu tine.

Notă: bateria va afecta efect de etanșare.Aceasta trebuie să fie preîncălzit timp de 1-2 minute, atunci când este folosit pentru prima dată.Vă rog, amintiți-vă să trageți în sus capacul de siguranță pe fața metal încălzire după utilizare.

Culoare: Alb / Roz

Material: ABS

Dimensiune: 10 x 4 x 4 cm

Conținutul Pachetului:

1 x Sealer

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală