NOU-Grele Usa Maneta de Blocare a Ușii Ușă Pătrată se Ocupe de Confidențialitate Ușa Pârghii

Alte Piese Și Accesorii Pentru Vehicule

s354526

În stoc

170.31lei
236.55lei

Usa de intrare de Blocare: Fiecare usa intrare set de blocare cu trei chei, iar usa maneta cu butonul rotativ pentru reglarea ușoară și de presă.Ușor pentru a deschide ușa, atunci când ai o grămadă de chestii în mâinile tale.Aceasta funcționează bine mecanic.Pe linia curat și simplu, de a face lacate de usi compatibil cu cele mai multe decoruri.

Ușor de instalat: maneta mânerului portierei seturi vin cu un șablon de instalare și toate componentele necesare.Instalarea a fost o briza, șurub inscrews doar cu o șurubelniță.

Caietul de sarcini: Maneta Lungime:125mm; Reglabil de Blocare centru marja de 60mm/70mm potrivit pentru usi cu grosimea de 35-50MM: placa De blocare este pătrat, și nu de îndepărtat.

Material durabil: Toate construcții din metal, aliaj de zinc ușa pârghii, pătrat placa de montaj, heavy-duty izvoare, și reglabilă din alamă blocare.De finisaj prin galvanizare face cabinetul manere de usi anti-rugina si anti-coroziune, asigurarea de ani de durabilitate și longevitate.

Notă: tencuieli sunt numai pentru referință, produsul real va prevala.Dacă vă deranjează, vă rugăm să nu plasați o comandă.

Notă: din Cauza diferitelor loturi de producție, pot exista diferențe în culoarea șurub accesorii, care nu afectează instalarea de adecvare.Dacă vă deranjează, vă rugăm să nu plasați o comandă.

Tip:Cu cheie/Telecomanda

Culoare:Negru

Material:aliaj de zinc

Conținutul Pachetului:

1 * De Blocare A Mânerului Portierei

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală