RV Apa Capac de Închidere Capac Apa de Blocare Intrare Rotund RV Umplere RULOTA Camper de Admisie a Apei Cu 2 Chei Caravana Prizele de Apă Leakproof

Alte Piese Și Accesorii Pentru Vehicule

s376586

În stoc

88.49lei
176.98lei

RV nostru de admisie a apei este realizat din material PP și oferă o convenabil snap-on capac cu 0.3 inch guri de aerisire.Perfect pentru orice RV, capacul, de asemenea, include un mecanism de blocare pentru un plus de securitate.Bucurați-vă de ușor și de încredere acces la apă cu RV de admisie a apei.

Caietul de sarcini:

Nume: RV de Admisie a Apei

Culori: Alb, Negru

Material: PP, nailon, oțel inoxidabil

Caracteristici produs: capac cu sistem de blocare, anti-a pierdut frânghie, primăvara și inel de etanșare, de înaltă rezistență, duritate, rezistență la îmbătrânire

Dimensiune Produs:

Diametru exterior: (aprox.)11cm/4.33 inch

Diametru interior: (aprox.)8cm/3,15 inchi

Dimensiuni de instalare:

Dimensiunea de deschidere:(aprox.)8.2 cm/3.23 cm

Țeavă de eșapament:(aprox.)1cm/0.39 inch

Diametru interior de externe conducte de apă: (aprox.) 3.8 cm/1.5 cm

Lista De Ambalare:

RV Admisie a Apei*1

2*chei

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Puternice si Rezistente: RV de Admisie a Apei este robust de caracteristici de construcție de bază accesorii realizate din nailon și oțel inoxidabil material PP, asigurând o performanță de lungă durată, chiar și sub presiune mare.Flexibilitatea și compatibilitatea cu mai multe RV modele face instalarea o briza.

2.Anti-scurgere si Anti-a Pierdut Capac: RV de admisie a apei vine cu un anti-scurgere capac care se fixează cu un snap-on și un anti-a pierdut frânghie.Protejează împotriva contaminanților și este simplu de utilizat și haita.De dimensiuni pentru a se potrivi standard RV furtunuri de apă.

3.Eficient Consumul de Apă: RV de Admisie a Apei facilitează rapidă adăugarea de apă cu sale unice 0.3 inch guri încorporează în capac.Umple rapid și pentru a preveni incomod scurgeri.

4.Utilizarea pe scară largă: Spune la revedere de la apă vă faceți griji cu această RV de admisie a apei.Oferă o modalitate convenabilă sursă de apă pentru nava ta cu un ușor proces de instalare la 30-40mm/1.18-1.57 în grosime panouri de usi.Ideal pentru diverse aplicații, faceți upgrade acum și bucurați-vă de hassle-free de accesul la apă.

5.Cu 2 Chei: a preveni în mod Eficient contaminarea apei cu RV de admisie a apei, care dispune de un capac blocabil, 2 chei incluse, pentru un plus de securitate în timp ce camping.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Numele Modelului: Gravitatea Rundă De Blocare A Apei De Umplere De Admisie Capac
  • Înălțime Element: 0.00inch
  • Caracteristici Speciale: Apa De Umplere Cu Capac
  • Articol Greutate: 1.00kg
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Material: ABS
  • Element De Lungime: 0.00inch
  • Lățime Produs: 0.00inch
  • Articol Diametru: 0.00inch