Caz de protecție pentru Polar Vantage V2 Ceas Caz de Protecție Cadru Transparent TPU Jumătate Îmbrăcat Coajă de piese de Schimb pentru Polar Vantage V2

Masina Monitoare

s9976

În stoc

13.06lei
18.64lei

Puncte:

1、Protecție de la Zgârieturi: În caz de protecție cu decupaje precise pentru PolarVantage V2 va oferi ceas cu toate-în jurul valorii de protecție de la lovituri și zgârieturi.

2、Confortabil Poartă Experiență: În Caz de Protecție Cadru pentru PolarVantage V2 este bun pentru protecția de ecran de ceață cauzate de sudoare după un antrenament sau diferențele de temperatură după întoarcerea din afara.

3、Convenabil pentru a Instala: În Caz de Protecție Cadru pentru PolarVantage V2 este lumină în greutate și excelent în design oferindu-vă cu o instalare ușoară și îndepărtarea.

4, de Încredere și Durabil: Adoptarea materiale TPU Caz de Protecție Cadru pentru PolarVantage V2 caracteristici de fiabilitate și durabilitate și vă va oferi o mare experiență poartă.

5、Potrivit pentru PolarVantage V2: personalizate de design pentru smart Vantage V2 bratara Caz de Protecție Cadru va aduce mai multe opțiuni pentru viața de zi cu zi și de a face mai elegant.

Descriere:

Caz de Protecție Cadru este conceput pentru PolarVantage V2 brățări inteligente, oferindu-vă cu un elegant și confortabil poartă.Precis decupaje va proteja ceasul de la ceata pe ecran cauzate de sudoare după sport sau diferențele de temperatură după întoarcerea din afara.

Caracteristici:

1. Softshell cu un bun simt mână și o experiență excelentă.

2. Design inteligent pentru a accesa toate controalele, senzori, și de ceas caracteristici.

3. Instalare ușoară, cu un usor de alunecare în loc, și convenabil de îndepărtare.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Protecție Caz Ceas Cadru

Material: TPU

Compatibilitate: pentru Polar Vantage V2

Culoare: Transparent, Gri, Albastru, Negru

Lista De Ambalare:

1* Caz de Protecție Cadru pentru Polar Vantage V2

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tip: Cazuri
  • Aplicabile: Copii
  • Cerere Grupă De Vârstă: Adult
  • Suport: Dropshipping/En-Gros