Adeziv File File Lipici Dublă față-Verso Ultra-Subțire Super Lipicios pentru a Degetelor de la picioare Manichiura Machiaj Instrument

Nail Art & Instrumente

s9936

În stoc

22.71lei
29.91lei

SEC88 Adeziv File File Lipici Gel Jeleu Dublu adezivă Transparentă pentru Presă Pe Unghii False, Unghii Artificiale SEC88

Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

Unghii adeziv autocolant are 12 file sau 24 de file pentru fiecare foaie.Există aproximativ 10 dimensiuni de file pentru fiecare foaie care pot compatibil cu toate dimensiunile de unghii.Super-subțire file va face unghiile false arata mai natural.

Auto-adeziv file, este ușor și convenabil pentru tine de a realiza tale frumoase unghii DIY, și restante tine.Se poate slove problema ta, atunci când sunt prins în timp.

Filele pot fi aplicate rapid, cu doar o singură apăsare.Acesta poate fi, de asemenea, ușor de coaja off și scoateți.Demontabil autocolant nu va ruina unghii false, și puteți reutiliza pentru data viitoare.Recent modernizate de înaltă calitate lipicios galben lipici, mai aproape de culoarea pielii.

De lungă durată filele lipicios.Autocolant pot fi folosite pentru mai mult de 3-15 zile.Pași simpli și ușor de purtat.E rezistent la apă și îl puteți purta în timpul îmbăierii.Cu toate acestea, a face treburile casnice va afecta durata de imobilitate-o anumită măsură.

Dacă se confrunte cu probleme legate de produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, suntem gata să vă ajute.Va vom rezolva problemele cât mai curând posibil.

Caietul de sarcini:

Material: Jelly lipici

Cantitate: 12/24 file pe foaie

Culoare: Alb, galben, roz

Dimensiune: 3*8 cm (12 File), 6*8 cm (24 File)

Notificare:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3 mm abatere.

2. Vă rugăm să nu atingeți apă timp de două ore după lipirea.

3. Plase curata unghii false frist înainte de a utiliza.Pachetul Include:

1×Unghii Adeziv Autocolant (12 File)

SAU

1×Unghii Adeziv Autocolant (24 File)

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim gratuit sau exprima de transport maritim care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Dacă aveți orice întrebări despre comenzi, vă rugăm să ne contactați în primul rând, va vom oferi satisface răspunsul.Pentru sprijinul dumneavoastră este forța noastră de conducere.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Origine: China Continentală